marek100
/ 2006-05-30 20:59
/
Bywalec forum
orle ja też zastanawiam się nad zluzowaniem,
ale jeszcze bardziej zastanawiam się nad zaprzestaniem czytania tego Szacownego Forum,
od jakiegoś czasu traci to bowiem jakikolwiek sens,
a wręcz przeciwnie przeszkadza w podejmowaniu chłodnych, wyważonych decyzji.
dzieje się tak zarówno ze względu na nadmiar jałowych komentarzy (bez urazy, ale nie wszystkie myśli i emocje, szczególnie te negatywne trzeba od razu przelewać na ekran), jak również na to że praktycznie zniknęli z niego Uznani gracze giełdowi, od których starałem się od prawie dwóch lat uszczknąć kawałek po kawałku odrobinę doświadczenia i wiedzy tak cennnej przy rozsądnym inwestowaniu na giełdzie.
wiem że czasy są trudne, Szanowni Analitycy piszą komentarze w stylu - jak nie spadnie to chyba powinnno wzrosnąć i na odwrót, ale najbardziej mi brak, i kolejny raz o to apeluję do Uznanych graczy giełdowych, (orzeł, strokuś, dżeju i inni przepraszam że nie wymienię wszystkich) o wyrażanie swoich rzeczowych poglądów na forum, które to Wy przecież stworzyliście -
nie chodzi mi o diagnozy jutro będzie zielono i pięknie itp., ale o Wasz celny osąd na temat tego co dzieje się teraz na giełdzie.
zarabialiśmy Razem pieniążki (w jakiejś, może nawet sporej mierze, dzięki Wam) co było bardzo przyjemne, nie pozbawiajcie mnie teraz chociaż tej przyjemności, aby je tracić w tak Zacnym Gronie !
ale się rozpisałem, to chyba pozostając pod wrażeniem tego "pięknego meczu".
pozdrawiam i kończę optymistycznie -
wbrew potocznym opiniom - jutro ostatni dzień maja - więc żeby nie wiem co - musi być ZIELONO !!!
czego sobie i wszystkim innnnym życzę