ws
/ 83.31.9.* / 2006-08-22 18:25
Portal finansowy Nr. 1", jak sam siebie nazywa Money.pl, nie zna się na finansach. Pod płaszczykiem finansów zajmuje się politykierstwem. Robi to w sposób "szmatławy" manipulując nami. Prześledźcie to. Krytyczne wpisy o swich działaniach bezpardonowo usuwa. Kto za tym stoi? Brzydzę się oszustami i manipulantami. Fe. Nie odwiedzajcie tego portalu. Uczcie się, ale bojkotujcie oszustów i manipulatorów. Macie inne, bardziej obiektywne, fachowe i przyzwoite portale.
Dopóki Money.pl publikuje i nie usuwa ze swojego forum wulgarnych, ale i obraźliwych wpisów - ja mam prawo umieszczać swoje krytyczne uwagi na ten temat. Chamskie postawy i szmatłastwo cały czas prowokujecie. Sami to siejecie. Spójrzcie nawet na same tytuły waszych tzw. "wywiadów". Mam bardzo rozległe znajomości. Oni mogą was zalać setkami protestów. Jeszcze tego nie uruchamiam, bo liczę, że się Money.pl opamięta. Jeśli chamstwa nie będziecie "siać", tylko skrupulatnie eliminować - ja zaniecham swoich nawet uwag krytycznych pod adresem Money.pl W przeciwnym razie, nietrudno przeiwdzieć, że wkrótce będziecie mieli kłopoty nawet z prokuraturą. Jeśli ktoś prowadzi strzelnicę, musi zadbać, aby do przechodniów nie strzelano. Na forum społecznym nie ważne, czy coś jest prywatne, czy państwowe. Nie pomoże tu żadna "krycha", "maniuś", czy "MSMAXXIS". Prywatnym możecie być u siebie w domu. Podsycacie bezpardonową, niecenzuralną i wulgarną krytykę. Robicie to rękami "anonimów" i niezorientowanych ludzi. Spróbujcie, gdy was ktoś krytykuje, tymbardziej, że robi to w dozwolony sposób. Ja nei z roli, ani z soli, jeno z tego co mnie boli. (nie jestem z Samoobrony, czy LPR-u, zresztą to nie wasza sprawa.)