JUSTYNA I RADEK
/ 87.206.152.* / 2007-06-28 20:29
ta firma to porażka, formalności zaczelismy załatwiać w marcu, po 10 wizytach i miesiacu maj zrezygnowalismy.W tydzień moja pani Justynka załatwiła kredyt na bardzo dobrych warunkach sama w 2 bankach, bo zdolnosc mamy na dwa takie kredyty. Wszysko dzieki braku kompetencji pracowników OF na ul.Kruczej w Warszawie. Co tydzien nowe dokumenty, cos przegapiali jakies dziwne mało istotne problemy itd. Żenada!!!!!!!!Najpierw Pan Marcin Grabowski poinformował nas ze Bank chce nam dac więcej niz my chcemy,no to sprobowaliśmy z innym bankiem.na nowo kosztorysy, wycena nieruchomości na koszt własny, po czym bank chciał jeszcze umowe o prace, historie r-ku ROR i jeszcze kilka dokumentów.Po czym kazał pisac oswiadczenie dlaczego na ror wpływa mniej niz na zaswiadczeniu z pracy.Mało tego Pan który obiecał nam pilnie konsultowac sie z bankiem poszedł na tydzień urlopu, nie informując nas o tym. I odpuścilismy, bo trwałoby to jeszcze z miesiąc.Sama szukałam kredytu po trzech dniach mialam dec.pozytywną, po 6 dn. umowe.Przez Pana z OPEN FINANCE mamy 3 m-czne opóźnienie w budowie.Powinnam ich tzn. tych Panów z Kruczej zebrać w kupę, dać łopadę i zagonić do fundamentów!!! NIKOMU NAWET WROGOWI NIE POLECAM TAKICH POSREDNIKOW!!!!MÓJ NARZECZONY PLANUJE MANIFESTACJE NA KRUCZEJ!!!A NTYREKLAMOWĄ!!