obserwator
/ 2007-11-13 17:12
/
Tysiącznik na forum
Bzdura do kwadratu , zamiast ustawić limit dolny wolny od podatku, tak nakazuje rozum, likwidacja systemu przynoszącego dochody budżetowe , to zwykła głupota. Jak bralem do reki wdruk konta studenckiego i widziałem grosze potrącone na podatek Belki, to zastanawialem sie czy rowno maja pod sufitem Ci co go wprowadzili i utrzymywali w wersji dla najbiedniejszych wyjatkowo skandalicznego. Publikatory informuja o zamarzniętych biedakach, matki nie maja pieniędzy na opiekowanie się dziećmi specjalnej troski, także dorosłymi dziećmi. Te pieniadze mogą stworzyć księzycowe doliny dla odrzuconych przez los biedaków. Jeżeli publikatory podają że pieniądze najbogatszym przyrastaja na kontach oszczędnościowych w postępie arytmetycznym, to niech na zasadzie dobrowolnego przymusu placa dalej podatek Belki. Nie rozumiem Pawlaka, chyba juz nie widzi biedy, bo wieś głosowala na PO, zagraniczne pieniądze wplywaja od pracujących za granica i te unijne doplaty także z budżetu państwa, to pokazuje że wieś jest inna, stała się liberalna. Dla mnie czytelne się staje, że stał się w Polsce cud, nie ma juz robotnikow i chłopów sa sami kapitaliści, ale czy to prawda? no nie wiem?