Artur 145
/ 93.181.137.* / 2018-05-03 21:45
WITAM :) I ja dozuce swoje 5 groszy ;) Dyskusja na temat o.Tadeusza Rydzyka a takze Radia Maryja ma wtedy sens jesli mowimy prawde. Bo jak do tej pory to wybaczcie ale pieprzycie kupe bzdur, tak na ogol, wybaczcie, wiekszosc tak chrzani ze... Wedlug pewnych osob, jak dla mnie nie powaznych to sluchajcie, absurdalnosc siega wrecz granic, podam przyklady: o.Tadeusz Rydzyk jezdzi Maybachem. Bezdomny wreczyl o.Rydzykowi dwa Maybachy, o.Rydzyk lata wlasnym helikopterem, o.Rydzyk ma wlasna lodz podwodna, na wypadek totalnej zaglady ludzkosci o.Rydzyk schroni sie w lodzi podwodnej i ocaleje jako jeden z nielicznych i "wielkich" tego swiata. Wybaczcie ale absurdalnosc pewnych ludzi siega granic i mozna by sie zastanawiac nad kondycja umyslowo-psychiczna. Nie o to chodzi ze chce kogos obrazic bo nie mam takiego zamiaru, podkreslam aby jak juz dyskutujemy na jakis temat to prosze aby nie klamac i byc wiarygodnym. Jesli wejdziemy w sensacyjne klamstwo to taka rozmowa traci sens. Blagam, zacznijmy pisac o o.Rydzykowi i jego dzielach tylko prawde. A wiecie ze o Tadeusz Rydzyk mieszka w skromnej celi zakonnej. Skoro juz tak sie klamie nagminnie to czemu by nie wymyslic ze mieszka w wytwornym palacu, coz niech sie rozwija bujna wyobraznia. Jesli bylem za ostry to przepraszam, jesli kogos urazilem, musialem to w koncu napisac. POZDRAWIAM WAS :) Artur (145)