A axa
/ 78.8.70.* / 2010-08-12 10:05
Szanowni Internauci.
Widać od kilku tygodni rozgorzała dyskusja w Internecie o Sutor Banku i produkcie SutorGoldDepot. Większość osób rozpoczynających fora i tematy to osoby, które dzięki dobrze wykonanej pracy managerskiej dowiedziały się o banku i ofercie. Proszę zwrócić uwagę, że jeszcze dwa miesiące temu praktycznie nic się w sieci nie działo w tym temacie. Teraz dzięki braciom Wajda, a zapominacie o tym, że to dwóch managerów, sieć trzęsie się w posadach na temat Sutor Banku i ich oferty. Profesjonalnie Panowie rozbudowali firmę i dynamicznie rozwijają projekt ze swoim Partnerem.
Miałem okazję poznać Panów Piotra i Pawła Wajda i zdecydowanie jestem pewny sukcesu, który realizują w Niemczech i teraz w Polsce. Ogromne inwestycje i przedsięwzięcia rozpoczęte w Polsce. Posiadają Kadrę Managerską w każdym województwie i wielka baza kandydatów do pracy. Codziennie odbywają się rozmowy kwalifikacyjne z kandydatami do pracy w całej Polsce.
Zostałem zaproszony do grona szacownych Managerów i jestem bardzo zainteresowany.
Posiadam wieloletnie doświadczenia na stanowisku Dyrektora Sprzedaży i Managera w branży finansowej. Bardzo mi odpowiada Niemiecki system rozmowy kwalifikacyjnej i ogólnie podejścia do ludzi. To naprawdę inne standardy jak u nas! Ale wiadomo, że Polska uczy się od zachodu.
Żenujące jest to, że podobno szanująca się firma i promująca, jako pierwsza „V”, itd., obiera takie nieetyczne kroki. Na forach Internetowych lansuje się na lidera. Należy postawić pytanie. Czego Państwo dokonaliście w danym Wam czasie? Obecna pozytywna sytuacja wynika z krótkiego i dynamicznego działania braci Wajda.
Każdy, nawet agent ubezpieczeniowy wie, że ma do wykonania zadania, które są rozliczane w określonej ilości i czasie. Bez specjalnego dochodzenia można się domyśleć, że niczego nie dokonaliście i brakło inwencji twórczej temu Panu lub firmie. Kreatywność jest cechą, za którą płaci się pieniądze!
A jeśli komuś jej brakuje a zajmuje „stanowisko” zależne od tej cechy, to się z niego rezygnuje.
Jak słusznie wcześniej pisali moi przedmówcy, kierujcie się własną logiką i rozumem a nie „gierkami”.
Pozdrawiam wszystkich logicznie myślących!
Andrzej.