gorącebułeczki
/ 79.188.238.* / 2008-11-26 22:59
i bardzo dobrze !
niech SAWICKA jeszcze poczeka .
....
>jeżeli tylko za friko to to pieprzę, (…). Ty mi nie mów (…….). Ja zaczynam ten drugi wątek bo jest coś do wzięcia (….).
Ku......rwa mać , tyle mam układów wypracowanych i to wszystko w łeb weźmie, bo nie problem byłoby gdybyśmy my wzięli władzę (….).
No dojście zawsze jest (….) i kręcimy lód (…..), żeby robić biznes z polityką, trzeba w ukryciu i tak dalej trzymać (…), w politykę się nie musicie mieszać, tylko kasę dajcie <
…Natomiast ja mam grupę ludzi, to nie jest duża grupa, bo nas jest troje”, którzy mają , tworzą wiadomo, prawo i tak dalej, ale przede wszystkim mają ogromna wiedzę, na temat tego co się będzie w przyszłości, czyli prywatyzacja jednostek organizacyjnych służby zdrowia”
Będzie racjonalizacja sieci szpitali, będą samorządy zbywały majątki trwałe, czyli będą i sprzedawać i przekształcać szpitale w spółki prawa handlowego””.
No wiadomo, że będzie medycyna prywatna, będą szpitale prywatne. Od czego się będzie zaczynało? Od tego, że trzeba będzie stanąć do przetargu i kupić szpital, natomiast jeśli będzie ..na przykład , ze szpitala czy przychodni tworzona spółka prawa handlowego, to przejmujesz i budynek i strukturę i ludzi „