Nie rozumiem; skoro lekarze strajkują, czemu nie mogą celnicy? Jedni i drudzy cieńko przędą....
stanio! - ..."wygląda na to, że Tusk nie nadaje się na premiera"... - czy tylko wygląda?
a moze bysmy tak najmilsi wpadli na dzien do Tomaszowa o cholerka nie na da blokady psia kostka co robic wiem wiem blokade : URM. SEJM i WSZYSTKIE MINISTERSTWA to teraz bedzie sie nazywalo nie protesty a blokady zablokowac tych gnoi co na naszych plecach wytancowali sobie posady stanowiska mandaty senatorskie i poselskie i maja was ? nas . xciebie i mnie w dupie wyborco
Wątpliwości już nie ma, nie mylisz się. Żadne "obym".
Przecież mu się wszystko w łapach rozłazi. Nawet programu do dziś nie sklecili. Czysta prowizorka.
cudak ma dzis inne zadanie musi udowodnic i znalezc winnego dlaczego prezydent nie zostal powiadomiony o wypadku samolotu wojskowego"casa" coraz wiecej dziwnych informacjii przeciekow sie pojawia, ,prezydent tez szuka , dlatego ani strajki ani blokady nikogo nie interesuja! a wrecz niekiedy jest to na reke zawsze mozna powiedziec nad rozwiazaniem problemow pracuja zespoly ale musi byc wola do zawarcia ugody i juz wina jest po stronie tych co strajkuja protestuja a rzad a rzad mial dobra wole!