Oj tego już za wiele!!!
Do tej pory nie wiedziałem a może nie chciałem wiedzieć ile zarabiaja politycy w sejmie RP.
Teraz widze,że jest to całkiem sporo i coraz bardziej Mnie to irytuje w związku z pracą jaką wykonują!!!
Mianowicie jako społeczeństwo powinniśmy domagać się aby skończyć z finansowania posłów z naszych bądź to bądź składek, po to aby wykluczyć z życia politycznego wszystkiego rodzaju nieudaczników, którzy nie potrafią na siebie zarobić a są tylko po to by dostać uposażenie i łatwo jest nimi sterować w rozumieniu zastrzszać pod dyktando jednego czy kilku z czoła parti politycznych.
.
Apeluje o stworzenie portalu internetowego na którym będziemy mogli zobaczyć wszystkich posłów z imienia i nazwiska zasiadających w ławach sejmowych ze wszystkich partii, do tego obowiązkowo czym się zajmują, w jakich projektach uczestniczą oraz z jakimi efektami to czynią.
.
Do polityki powinni iść ludzie wykształceni, którzy w życiu cokolwiek osiągnęli i mogą się pochwalić jakimiś zasługami,które potem wykorzystają w celu poprawy życia NAS Polaków, a nie menty,które chcą się z partyjnego klucza nachapać!!!
No bo niby jak mają rządzić Nami ludzie (nie wszyscy oczywiście), którzy nawet o siebie nie potrafią zadbać a co dopiero o dobro ogółu.
.
Pozdrawiam wszystkich ciężko pracujących rodaków...