rozsypanka powoli zaczyna ukladac sie, pribaltyka nie wyciagnie sie samodzielnie i w tych okolicznosciach nikt juz chyba nie powie, ze banki EU stoja na twardym gruncie - niezle cuda a my jestesmy nastepni w kolejce
greenstar
/ 2009-06-03 17:16
/
Pogromca jeleni
sierotko, dzięki za pocztę
greenstar
/ 2009-06-03 17:03
/
Pogromca jeleni
hej, to mamy info zapasy ropy wzrosły o 2,9mil. barylek......a miały spaść o 1,4.........................takie recovery......hahahaha
hej, to mamy info zapasy ropy wzrosły o 2,9mil. barylek......a miały spaść o
1,4.........................takie recovery......hahahaha
nawet już nie gram pod to bo to szaleństwo....
hej, to mamy info zapasy ropy wzrosły o 2,9mil. barylek......a miały spaść o
1,4.........................takie recovery......hahahaha
no wlasnie, juz pogubili sie w tej bajecznej kreatywnosci
kazałem swoim wyjsc z TFi .bede miał spokój w gielda nasza:)
kazałem swoim wyjsc z TFi .bede miał spokój w gielda nasza:)
tzw. credit crunch kondensuje sie, 10-o latki 3.75%, surowce stukaja w opory, SP balansuje....nie bedzie co zbierac:)
tak wyliczone na maj...no ale fed zrobił swoje
w takim razie nalezy poczekac cierpliwie na zakonczenie korekty i gotowe
z dokladnoscia co do dnia nie wyliczysz, ale sa tacy ktorzy takich wlasnie cudow oczekiwali i oczekuja....buahaahhaha
kibic_43
/ 2009-06-03 17:53
/
Bywalec forum
w takim razie nalezy poczekac cierpliwie na zakonczenie korekty i gotowe
z dokladnoscia co do dnia nie wyliczysz,
Czesc Sierota
dobrze, ze trafiłem na takich nauczycieli jak Ty, Bidny ,Green, i cała resza klubu co sie na tym znają , tez czekam cierpliwie .......
pozdrawiam
p.s oj dzialo sie dzisiaj troszeczke , hm szkoda, ze mnie nie bylo ale mam nadzieje juz zagoscic na dłuzej......
sądzisz ze moze byc juz zwała??
sądzisz ze moze byc juz zwała??
tak, mam wrazenie ze powoli wchodzimy w korkociag, pamietasz, kiedys wskazywalismy czerwiec/lipiec,
nie pamietam czy w watku Dieta_Elliot byl konkretny termin czy tylko 'lato' ale to w sumie niewazne
niemozliwe przeciez PKB maja chyba ze +6% hahhaah
kibic_43
/ 2009-06-03 17:42
/
Bywalec forum
Czesc bidymaniek trafnie zakonczone hahahahha a oto jeden z cytatów:
„Ekonomiści zdają się jednak wątpić w trafność danych zaprezentowanych przez GUS. „Jeśli rosyjski PKB kurczy się o 10 proc., Prybałtyki o 15, Ukrainy o 20, a Niemiec o 7, to jakim cudem w Polsce rośnie?"- bo jestesmy tygrysem Europy heheheheh
robi sie groznie, kiedys przedwidywalem ze poleca na wlasnym planie stymulujacym gospodare i prawdopodobnie ten wariant materializuje sie, obserwuj SP - podchodzi na 200 dniowa SMA w okolicy 924
Bernanke wyraznie nie do smiechu, sprawy wygladaja naprawde kiepsko......zarty i manipulacje juz chyba skonczyly sie
pribaltyka nie wyciagnie sie samodz
zgadza sie .i sama nie była.szwecja sie udzielała mocno al ejuz kasy brakuje dla siebie
zgadza sie .i sama nie była.szwecja sie udzielała mocno al ejuz kasy brakuje dla siebie
no to docierja wiesci, ze Chiny nie sa juz w stanie partycypowac w dlugach jankesow, innymi slowy juz ich na to nie stac :)
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i
poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie
odpowiedzialności.