Jestem naprawdę bardzo ciekawy jak zachowają się następujące spółki, moje skromne rozważania :
Lubawa - najwięcej zamrożonej kasy i ciągłe oczekiwanie na to coś, co ma nastapić ale ciagle nie nstępuje...
Lentex - dał zarobic teraz czekam na przydział nowych akcji, jaka ma przyszłość szczerze powiem , że nie wiem...
Kopex - Jendna wielka niewiadoma, spółka wydaje dziwne komunikaty, które można w róznych kierunkach interpretować, jak mozna miec tak kiepski public relations a może to właśnie ich tajna broń :)
Jupiter - najwiekszy zarobek jak dotychczas, chociaż ciagle go trzymam, więc w sumie jeszcze nie zarobiłem, szkoda, że ostatnio trochę spada, podobno ma perspektywy ostrego wybicia ale jak bedzie nie wiem...kto wie niech napisze :]
Mostal Zab - kupilem licząc na wiele, ale na dzień dzisiejszy jestem delikatnie w plecy...
Bioton - kupowałem, sprzedawałem, kupowałem, sprzedawałem...teraz mam i liczę na podbój świata :)
Alchemia - najdłózej trzymana i ciagle w plecy ale szczęśliwie za niewielkie pieniadze mam bo nie chcę sprzedawać ze stratą, ale jej los mi najbardziej ze wszystkich obojetny...
Chętnie poczytam co sami myślicie o tych papierach ?