Krzysztof R. opole
/ 194.29.180.* / 2013-04-07 09:00
Wczoraj SM odholowała mój samochód, który był poprawnie zaparkowany na parkingu obok jednego z centów handlowych w Opolu.Stwierdzili, że pewien autobus miał problem z wyjechaniem z parkingu, ponieważ mój samochód stał mu w drodze, ale potwierdzili też, że mój samochód stał poprawnie w dozwolonym miejscu.Pytam się, gdzie tu jest sens??
Pokazano mi zdjęcia na których autobus stał już obok mojego samochodu, czyli potrafił wyjechać z parkingu...!!!! Kierowca autobusu miał tylko pretensje i bał się że uszkodzi jego pojazd.Gówno mnie to obchodzi!!! Dlaczego zatem miejsce w którym stałem jest dozwolone do parkowania tam samochodów?? Skoro zaparkowane tam wozy utrudniają ruch, powinno tam postawić znak zakazu i tyle!! A te c**** z SM czekają tylko na kolejne ofiary, które poprawnie zaparkują, żeby je odholować.
Uważam, że straż miejska powinna pokryć koszt holowania powtarzam: POPRAWNIE zaparkowanego wozu.
Kto wie czy kierowca autobusu, który wezwał SM nie jest z nimi w zmowie i w ten sposób oszukują zwykłych obywateli,. Dodam,że mandatu żadnego nie było,bo nie popełniłem wykroczenia.Musiałem pokryć koszty holowania aż 515zł!!!
Proszę o pomoc!! piszcie rady na krzysiek2311@o2.pl