„Niemcy robią "błędy", ale też w Niemczech istnieje
cywilizacja, a nie prawo dźungli.“
Jak wygląda prawo Dżungli najlepiej To było widać w meczu NIEMCY-WŁOSI.
Przez całe etapy mistrzostwa „przechodzili ślizgiem” mając takich dwóch polskich zawodników jak : Miroslaw KLOSE i Lukasz Podolski. / Jedyni którzy strzelili celnie do bramek w tych rozgrywkach/ Już przy meczu z Polską wykazali się Niemcy swoją nielojalnością co do tych zawodników snując co do Nich całą polete podejrzeń w wyniku czego poddawali ich różnym testom ./.Jak mówi przysłowie :Jak chcesz psa uderzyć
To kij zawsze znajdziesz/ I znaleźli.
Jak poinformował mnie znajomy z Dortmundu w jednym z Programów Radia Niemieckiego F-1 zaczeły się Nagonki na Lukasza Podolskiego w mało komicznej Formie / nazwijmy to po imieniu ....MOBINGU / pod tytułem :” Dzienniczek Lukasza Podolskiego.”
Ten MOBING to nic innego jak zawiść jego” kolegów z drużyny „ za jego perfekcjonalizm strzałów do bramki, a nie za „przypodobania się „ w innej formie co niektórym?/ Jak kapitanowi drurzyny BALLAK czy trenerowi Klinsmmanowi i innym ukrytym zawistnym sterownikom / To właśnie ONI nie zrobili nic przeciwko tym atakom a raczej starali stworzyć inny obraz zasług gry Ballaka i innych typowo niemieckich graczy ./Ci co oglądali Niemieckie programy przez Satelite mogli się przekonać osobiście o wielkości wywiadów z Nimi odpychając całkowicie na dalszy plan zaslugi Podolskiego i Klose.
Kuliminacyjny punkt był w meczu Niemcy-Italia w którym odsłonięte zostały KARTY tej fałszywki -mitu znaczenia Niemiecki Fudbal w tych rozgrywkach bez Tych graczy.
Oficjalnie byli Oni na pierwszym planie jako Napastnicy do „zamykania „ strzału do bramki.
Jak pokazał mecz zostali oni przestawieni z pozycji pierwszoplanowej na drugoplanową.
Jaki to dało scenariusz gry?
Otrzymanie połki np. przez Podolskiego czy Kloze zobowiązywało Ich do podania jej dolej Ballakowi który z innymi graczami próbowali atak na bramke Włoską.
Wszystkie tego typu ataki kończyły się strzałem...... ale nie do BRAMKI.
Przypadkowe otrzymanie raz albo dwa razy piłki przez Podolskiego kończyły się prawdziwym strzałem do.... właściwej bramki. /że nie kończyły się golem to tylko szczęście bardzodobrej obrony Włoskiego bramkarza /
Ten scenariusz gry pokazał że Tego typu gra rozmijała się za ZASADAMI NIEZALEżNEGO SPORTU NIEMIECKIEGO od ukrytych ideologi fałszywego Patryjotyzmu z przed 65-ciu lat tego kraju.
Dlatego w tym punkcie jest zbieżność zpostrzeżeń co do Umiejętności dostrzegania błędnych założeń polityki która przyniosła Niemcom jako KRAJU przegraną szanse na zostanie Mistrzami w Piłce Nożnej w 2006 roku ,a wielką wygranę dla BALLAKA który jest kiepskim graczem ale chytrym cwaniakiem wykorzystujący tworzenie KULKU Niemieckiej Potęgi Futbolu do podpisania wieli umów na reklamy kasując więcej jak KLOSE i PODOLSKI za strzelone gole w tych mistrzostwach.
Jak powiedział mi mój znajomy na tym poziomie już rozgrywek: nie zawsze trzeba” wygrać”- trzeba umieć wykazać się że się próbowało i robiło „ wszystko”...gdzie „Wszyscy Widzieli”. A że nie ...wyszło ....bo piłka jest OKRąGŁA- tuszująca ukrytą strategie celów.