obywatel tego kraju
/ 83.21.0.* / 2006-04-20 20:38
Nie bardzo mam ochotę na pisanie tu komentarzy, ponieważ cenzor, jeśli coś nie bardzo po jego myśli, zdejmuje komentarz. Takie postępownie nie jest fer. Jesli takiego czy innego przywódcę partii nazwę idiotą, to musi on to przełknąć. Wolno mi mieć własnę zdanie na temat przydatności czyjejś do jakiejś funkcji. Jeśli oczekiwania, krytykowanego, są ponad przeciętność, to muszę nazwać sprwę po imieniu. Jeśli Pan Lepper, że swoim wykształceniem, mógłby zaledwie prowadzić punkt skupu makulatury, a oczekuje teki ministerialnej, to jest to z jego strony idiotyzmem. to znaczy jest idiotą - tak czy nie?
Pan Lepper może być przywódcą partii nawet mając żółte papiery i jest to sprawą tego grona, któremu przewodzi.
Jeśli jego partia ma dostać jakieś stołki ministerialne, to wcale nie powinno znaczyć, że może je objąć, we władanie, kretyn. On może desygnować, kogoś z odpowiednim dla danego stanowiska wykształceniem i predyspozycjami, a tolerownie w Polsce kretynów na stołkach przyprawia o mdłości. Przeczytej cenzorku i zdejmij mój komentarz, jęśli jesteś innego zdania. Czas najwyższy skończyć taką praktykę, która prowadzi naszą ojczyznę na zatracenie.