Szczecinianin
/ 83.27.151.* / 2005-11-25 07:53
Becikowe nie jest zadnym rozwiązaniem problemu, a jedynie jest trybuną dla takich Giertychów, którzy na siłę chcą zaistnieć i być widoczni. Becikowe 1000 złotych - 3/4 rodziców przepije i po pijaku zrobią kilku kandydatów do przyszłościowego sejmu. Czy Pan Giertych zastanowił się, że ojciec tego dziecka musi mieć pracę - gdyby ciąża trwała miesiąc, jak u królików, wówczas ci rodzice mogli by utrzymywać się z samego becikowego i natrzaskać takich
głupoli multum, ale tak się nie da. Przypominam Panu Giertychowi i Panu Lepperowi, że u człwieka ciąża trwa trochę dłużej i za tysiąc złotych nie uda się im przeżyć 9 miesięcy. Ale jest wyjscie - zaraz po urodzeniu, co zaczynamy bardzo często obserwować, rodzice zakatują malucha, popiją i będą robić następnego. No i jakoś przezyją - bo to będzie wypadało około 80 złotych miesięcznie. Pana Giertycha Partia może chce zarabiać na
wpływach z zagranicznych adopcji. Panie Giertych zastanów się Pan. Pamieta pan aferę z adoptowanymi dziećmi tylko po to aby mieć ich narządy do transplantacji? Nie, Pan nie może pamiętać, to było przed kilku laty, a Pan nie pomni z kim, i w którym miejscu rozmawiał Pan na Jasne Górze. Trudno w Sejmie mamy samych bez pamięci, ktorzy przestali pamiętać jak się żyje za 1200 pln na trzy osoby, nie pamiętają też ile kosztuje bez\nzyna ponieważ sejm zwraca tym kretynom za paliwo. Pan Dziewulski przejeździł benzynę za sto tysięcy złotych prawie, a zapytany przez dziennikarza co sądzi o takim koszcie odpowiedział: ja zawsze miałem luksusowe samochody,
prawie 4 litrowe i nikt nie może mnie ograniczać w tym co lubię. Ten pan miał prawo lubieć, ale za swoje a nie za nasze. Ta sama sytuacje z Giertychami - za benzynę im zwrócą, a i przygłupi potomek też się może trafić to i jeszcze 1000 złotych dostanie. Ludzie nawołuję do zastanowienia się nad naszym losem, jaki gotują nam kolejne ekipy.