Od lat ten sam system zdobywania pieniędzy,,,,i przez rząd i przez firmy i przez wszystkich tych ludzi którzy muszą te pieniądze mieć ,bo im są potrzebne,,,,,, A nam nie są potrzebne ,,,,my mamy się podporządkować decyzjom rządzących ,,,,mamy kupować domy bo firmy muszą zarabiać,,,,
banki muszą zarabiać , a my mamy na to wszystko zarobić harując od rana do wieczora i spłacać ,bo tak sobie ubzdurali inni że to dobry system ,jak się zarabia na garbie innych,,,No gratuluję pomysłowości,,,jakie talenty,,,
Ludzie po wielkich szkołach nie potrafią opracować programu który da ludziom normalne życie bez stresów i poniżania ochłapami ,,,,Bo to ochłapy nie wypłaty,,,,O jakiem jakim i czyim rozwoju marzy Polska elita ,,,,o swoim i o swoich pomocnikach ,,,,,
a kto w końcu pomyśli o nas,,,,odrzucam wasze wszystkie złe programy złe prowadzenie państwa,,,,Jako ojciec rodziny , Polskiej rodziny nie zgadzam się na dalsze zubożanie Polaków,,,,,Nie jesteśmy niewolnikami ani rządu ani cwaniaków kapitalistycznych ,którzy sami chcą zarabiać miliardy a nam pracownikom płacić grosze,,,
Polska to nie Chiny ,ani Rosja ,to nowoczesny kraj a ludzie są wykształceni i zaradni ,,,,Mają też rozumy na miejscu i potrafią ich używać,,,Co jest w obecnym czasie jak widzę wielką trudnością dla wielu decydentów,,,,Jest zasada, nie potrafisz nie pchaj się tam gdzie zrobisz tylko szkodę państwu i Polakom,,,,
System jest do bani w całej europie ,ludzie nie mają możliwości na realizowanie swoich planów, ,,,Nie mogą godnie żyć w tak krótkim życiu każe nam się zaciągać kredyty mieszkaniowe na 30 lat,,,,To wszystko jest chore,,,i ludzie którzy to wprowadzili są niebezpieczni dla całej ludzkości.,,,,
Nieuczciwość kwitnie z dnia na dzień,,,,podatki są tylko jedynym sposobem na pokonywanie problemów rządu,,,,A morze by ktoś ruszył głową i odwrócił system na inny , na obustronny,,,,zasadą jest żeby brać musimy zadbać o to żeby było z czego brać,,,,,Odbieranie resztek to dobijanie rodzin i tak ledwo ciągnących z miesiąca na miesiąc,,,
Dobry szef tak prowadzi swoją firmę żeby wszyscy mieli zyski ,a jak widzę w około ,każdy kto ma dostęp do pracy i do zysków , tylko patrzy jak by tu dla siebie zagarnąć jak najwięcej,,,nie płacąc ZUS , ani dobrych wynagrodzeń,,,,Tak jest wszędzie w Europie gdzie szefem jest POLAK,,,
Tak się składa że jestem tego wszystkiego świadkiem i nikt mi nie powie że nie mam racji,,,,Pracodawcy dużych marketów hańbią swoich pracowników tymi wypłatami, sami zaś czerpią miliony , za to że cwani bezduszni,bo to z mądrością nie ma nic wspólnego,,,,
Jaka na to jest rada ,dla ludzi pracy, jednoczcie się ,zakładajcie stowarzyszenia, ,,,każdy z osobna nie ma siły przebicia,,,,pomagajcie sobie uczciwie,,,,więcej można zarobić uczciwością niż jednym oszustwem,,,,
W związku z tym że czkałem na nową Polskę w której będzie można żyć lekko i przyjemnie , i nie doczekałem się,,,,, Sam napisałem program jak pokonać kulawy system nieuczciwego kapitalizmu,,,,Mając uzdolnienia we wszystkich kierunkach .nie jest to dla mnie problemem wprowadzić w życie program odwracający cały ten zubożały nas system....
W XXI wieku wielkim wstydem jest życie w ubóstwie , i na utrzymaniu kobiet ,bo tak jest świetni fachowcy marnują lata , z braku środków i zarobków, a inwestycje w rodzinach spadają ze względów finansowych,,,,Jakie z tego jest wyjście,
Proste jest że tylko ci dobrze żyją co mają pieniądze,,,a więc dajmy ludziom więcej pieniędzy,,,,żeby rząd miał z czego brać te swoje podatki, od tego nie ma uwolnienia,,,,niech tak zostanie ,,,to prawo rządu ,,,podatki,,,ale naszym prawem jest godne życie i chowanie dzieci ,,,,,życie ,,,,a nie tylko praca,,,,,
Co w tej sytuacji musimy zrobić,,,,aby zaspokoić wszystkich i skończyć z ubliżaniem sobie na internecie,,,,,My jako chrześcijanie ,fachowcy ,normalni ludzie kochający nasz kraj i ludzi nie ważne jacy są ,,,,jak będzie lepiej to i ludzie się poprawią,,,,wprowadzamy program odbudowy zaufania ,
Program dla wszystkich Polek i Polaków ,nie ma tu wyjątku,,,,sam osobiście będę nadzorował i pilnował wykonania każdego słowa jakie jest napisane dla poprawy życia ludzi w Polsce,,,,Każdemu damy szansę rozwoju,,,
Budownictwo udziałowców ,,,,każdy ma prawo zarabiać i się rozwijać,,,Będzie to uczciwy podział zysków,,,,Jawny prosty zrozumiały dla każdego człowieka,,,,Będzie wprowadzone systemy wiarygodności i uczciwości ,,,To podstawa,,,,W stowarzyszeniu będzie każdy miał swój demokratyczny głos i możliwości wprowadzania swoich pomysłów ,,,,
Do prowadzenia programu wprowadzimy ludzi z naszej strony sprawdzonych ,,,,i ze strony waszej ,, aby nadzór był z obu stron,,,,,Program jest doskonale opisany i obliczony ,,,,Jak ma się budować jak postępować z ludzmi i z udziałowcami,,,Wielu próbuje mnie krytykować, na innych stronach nie mając pojęcia z kim mają do czynienia,,,,
Udziały mogą mieć wszyscy,,,,,Matki wychowujące dzieci ,,,,bezrobotni ,,,,Mogą też pracować z nami za