witam
no i dojechaliśmy do 3000 na wig 20 i tak mi się może tylko wydaje ale się odwrócimy na 3200-3260 ,a propos zakupów coś dla lepszego humoru --OBIECUJE OSTATNI RAZ Z TAK BRZYDKIMI WYRAZAMI KAWAłEK:
Króliczek mieszkający w lesie idzie do niedźwiedzia mającego sklep i pyta czy może mu zrobić konkurencje. Niedźwiedź wyraża zgode ale jeżeli wejdzie do sklepu i nie będzie czegoś co będzie chciał qpić króliczek ma wpi..pipi...ol .
No więc króliczek założył sklepik i pare zwierząz zaczęło qpować u niego. Więc niedźwiedź przyszedł i pyta.
N: Masz ziemniaki??
K: Jakie chcesz białe kremowe małe duże ... ??
Niedźwiedź zszokowany podq...pipi...wiony wziął jakieś ziemniaki i wyszedł. Coraz więcej zwierząt qpuje u króliczka. Więc niedźwiedź znowu do niego przychodzi ...
N: Daj mi bułkę z prądem
Króliczek troszke przestraszył się, że wpi...pipi...ol dostanie ale że był sprytny dał misiowi bułkę w którą włożył baterię . Niedźwiedź wq...pipi...wiony wychodzi.
Wkońcu wszystkie zwierzęta qpowały już u króliczka a niedźwiedź była na skraju bankructwa. Więc sobie pomyślał i poszedł 3 raz do króliczka.
N: daj mi 2 kilo nich...haha..........uja.
Króliczek przestraszony nie wie co ma robić. Nie pasi mu pomysł dostać wpi..pipi...ol. Po paru chwilach jednak wpadł na pewien pomysł.
K: niedźwiedź zejdź na chwilke do piwnicy
Niedzwiedź zchodzi po czym króliczek gasio światło i pyta
K: Widzisz coś??
N: ni ch...haha....ja !!
K: To bierz 2 kilo i wypier..haha.....laj !!