Nie będę namawiał nie będę zniechęcał ale opiszę Wam własne przykre doświadczenia :/
Uwierzyłem w reklamkę na ONECIE !! :o ponieważ pierwszy zakup był podwajany to zaszalałem i zakupiłem 50000 (pięćdziesiąt tysięcy bidów) za skromne 2500 plz ...wpierw się poprzyglądałem kilku aukcjom i widzę że zdarzają się wyśmienite okazje..no to do dzieła postanowiłem. W licytacji wystawione Iphony 6 3 sztuki..dwa złote jeden szary...myślę złoty jakiś wieśniacki więc ruszę po szary ;) wrzuciłem automat i czekam...wpierw przebicie za 50 bidów...każde kolejne o 5 większe..doszedłem do 350 ale co ciekawe..nowe oferty pojawiały się zawsze tuż przed końcem mojego automatu 2-3 do końca i bach jest nowy licytant...myślę ktoś dobrze liczy ale pojawiła się w międzyczasie aukcja laptopa więc i tam ustawiłem automacik...eeeeh naiwności ludzka..poprzedni taki sam model poszedł za parę złotych i było dwóch licytujących...no i rozpocząłem rozgrywkę na dwa fronty..tak te 50000 bidów poszło się je..ać. Zostały jakieś marne resztki ale właśnie nimi sprawdziłem co sie tam dzieje..jeśli nie zalicytujesz to automaty kończą szybciutko
akcje..wszystkie..jeśli pojawi się naiwny to boty (dla niezorientowanych to skrypty pisane przez najemników tego typu stronek) przystępują do aukcji i dotąd będą podbijać aż prawdziwi realni użytkownicy nie odpuszczą lub nie stracą wszystkich włożonych pieniążków :)) Zanim zagracie i wyłożycie jakąś kasę przyjrzyjcie się odrobinę..startują najczęściej 2 automaty...jeśli nie pojawi się żaden naiwny to aukcja kończy się na 50-55 przebiciach i kwocie 1-2 złote..jak tylko ktoś zalicytuje to koniec zabawy..tuż przed końcem Waszego automatu pojawi się ktoś (czytaj bot) kto podbije..odpuścicie będzie koniec..nie to i tak nie wygracie :))) Nie myślcie że to płacz i narzekanie nad wydaną kasą bo to akurat krzywdy wielkiej mi nie zrobiło ale obserwacja się przydała. To nie są aukcje typu allegro koniec kropka!!! Tu nie gracie z żywymi ludźmi (choć nie zaprzeczę że i tacy się pojawiają ale Oni nie obliczą ile masz wystawione bidów na konkretną aukcję i ile Ci pozostało strzałów do końca) to mogą tylko robić programy napisane tylko w tym jednym celu i na tym właściciele tego typu serwisów robią pieniążki.
Chcecie to próbujcie ale jeśli nie macie kasy do stracenia to nie polecam nikomu:))
pozdrawiam serdecznie i jeśli szukacie okazji to nie na tego typu serwisach:))
A.
gwoli pokazania że to nie ściema link do stronki gdzie człowiek który wie jak to działa pokazuje tego typu skrypty pisane dla sknerusa itp podobnych portali :))
https://www.youtube.com/watch?v=UpKFfUuKqcs