wiesz mam firmę nieźle prosperująca, doktorat i nie wydaje mi się, żebym był najuboższy i niewykształconeny. Może porównałbyś prowadzenie interesu za kaczora i za twoich z PO i SLD w gdańsku. Kiedyś chciałem wynająć lokal od gminy w gdańsku - długo się negocjacje przeciągały, potem na decyzje klilka tygodni trzeba było czekać, i od nowa bo coś tam się zmieniło, aż w końcu jeden pan oświadczył, że chciałby robić jakieś szkolenia dla mojej firmy i pogadanki i że wystawi mi za to fakturę??? dziwiło mnie to momentu gdy w gazetach przeczytałem, że właśnie go aresztowali za łapówki. To jest to co PiS dał przedsiębiorcom. Przynajmniej zrozumiałem o co panu chodziło i dlaczego przwie rok negocjował wynajęcie 60 m2. a tobie i twojej naiwności życzę powodzenia, ja widziałem skuteczność nowej władzy a Tusk, Bielecki, Komorowski już rządzili jako rząd Bieleckiego i Suchockiej, najgorsze czasy chaos i przekupstwo tyle widziały moje oczy, a i zapomniałem dodać podatki w tym
VAT 22%, mogli wtedy wprowadzić inne i nie musieliby w ogóle walczyć z PIS bo by go nie było