Zdychający Przedsiębiorca :-((
/ .* / 2004-09-01 18:19
Podwyżka ZUS o 1000%? Proszę bardzo. Składka na Pałace Rządowe po 100 zł. miesięcznie od każdego w wieku od lat 3 do 99 bez względu na uzyskiwane przychody i stan zdrowia - proszę bardzo, co jeszcze? Co jeszcze pytam?!---------------------------------------------------------Zgadzam się z wszystkimi którzy w tej Republice SLD tyrają od rana do nocy i od nocy do rana w coraz większym upodleniu, stresie. Walczą z piętrzącymi się problemami ze wszystkim dookoła, z pazernym fiskalizmem, opłatami od wszystkiego, bankową lichwą, nieludzkimi przepisami, brakiem ludzkiej godności...Pracuję w tym GUŁAGU od wielu lat we własnej firmie. Nadal nie mam gdzie mieszkać, nadal spłacam lichwiarskie kredyty, jestem zadłużony bez widoków na lepsze życie i wyjście na prostą, sprzedaż i usług i towarów spada i spada, każdemu się należy, nikt nie chce płacić za wiedzę, wpuszczone do tego kraju obce potęgi handlowe, będące państwami w państwie, nie płacą żadnych podatków a zabierają z dnia na dzień coraz więcej moich klientów, nam polakom sprzedając najgorsze gówna, to za co w innych krajach zostaliby wygonieni, u nas się sprzedaje te gówna bo nikt nie ma kasy więc kupi. Rzygać mi się chce. Gardzę tym krajem. Czuję się tu jak bydło idące na rzeź, jak śmieć o którego nikt nie dba. Przeciętny człowiek został już tak upodlony, że za największy swój honor uważa oszukanie innego człowieka. Dokąd ten gułag w sercu Europy zmierza? Tu nigdy nic się nie zmieni. To poligon doświadczalny dla obcych firm, obcych kapitałów, statystyka typu kto i jak długo wytrzyma...Nie mam siły więcej pisać.Tym wszystkim którzy podzielają moje zdanie, życzę wszystkiego dobrego i dość siły aby uciec z tego gułagu. Na zawsze. Ochronić tym sposobem resztki swojego zdrowia i człowieczeństwa. Ochronić dzieci przed tą trucizną.