Forum Polityka, aktualnościGospodarka

Znacznie więcej bezrobotnych

Znacznie więcej bezrobotnych

obsrv / .* / 2004-01-30 13:50
Komentarze do wiadomości: Znacznie więcej bezrobotnych.
Wyświetlaj:
a / .* / 2004-01-31 16:10
Bo tutaj jest jak jest ...jak w piosence kukiza. To juz totalna klapa. Wkrótce mnie tez zwalniają z pracy, mam 30 lat i małe perspektywy. A trochę rzeczy robić potrafię. Tylko proszę nie piszcie o pracy na zachodzie.
mona / .* / 2004-01-31 12:22
jak mnustwo ludzi wyjedzie za granice do roboty i wtedy Miller powie: paczcie dzięki moim wspaniałym rządom bezrobocie spadło :). Ja właśnie kończe studia i pewnie tez wyjade, bo co tu robić??? walczyć z wiatrakami?
Mirek / .* / 2004-01-31 13:40
Tylko stódentko lup stódencie z ortografiją cóś nie tak
mona / .* / 2004-01-31 19:31
może nie powinnam sie wypowiadac na forum skoro mam dysortografię... ale to forum nie jest na temat mojej ułomności tylko na temat bezrobocia, chyba, że nie masz nic ciekawego do powiedzenia, to możemy pisaś na temat ortografii :-)
archi2day / .* / 2004-01-30 20:43
a przecież dla nich też nie znalazło sie miejsce pracy ... w ojczyźnie (swojądrogą to chyba macocha)
cozac / .* / 2004-01-30 14:34
wieczne blefy;ściema;utopia;...kochane papiaki i ty fofany gusie powiem wam jakie jest bezrobocie:-50%(należy doliczyć martwe gałężie-urzędy pracy,lewych rencistów, na stałych socjałkach,księży (itp.),zarządy i ludzi organizacji prospołecznych typu: fiskus czy zus...lista jest długa i każdy by jeszcze coś dorzucił...ze swej strony dodam że moje brutto 1400 to też bezrobocie! wniosek: jeszcze więcej średnich ważonych!!! ps. możecie odetchnąć - nic wam nie grozi!!!
obsrv / .* / 2004-01-30 13:50
jakby jeszcze podczas Spisu Powszechnego wszyscy przyznali sie jak naprawde wyglada ich sytuacja to pewnie bezrobocie wynioslo by 22%

...a tak powazniej to dobrz ze w koncu GUS skorygowal te "smieszne" kilkanasice procent - kazdy wiedzial ze to bylo tylko "papierowe bezrobocie" - moze w koncu teraz Millerek i jego swita zobacza jaka jest sytuacja w kraju i przestanie sie szczycic tym zalosnym 3,7 proc. wzostem gospodarczym

w tym swietle parodia mozna nazwac dzialania tego rzadu zmierzajace do poprawy sytuacji gospodarczej...czego dowodem jest chocby projekt, o ktorym ostatnio czytalem, zmierzajacy do podniesienia skladek na ubezpieczenie spoleczne dla przedsiebiorcow.

Najnowsze wpisy