szwagier00
/ 83.23.48.* / 2007-04-03 01:36
ja mam panie maa, w głębokim poważaniu, czy puste obietnice w konstytucji powinny być, czy nie.
One tam zwyczajnie są. Ci którzy tworzyli tę konstytucję wiedzieli doskonale, że są to puste,`propagandowe frazesy.
Pisze pan: kto płaci ten wymaga.
Otóż podatnikiem jestem ja. I to ja płacę za towar, którego nie otrzymuję, bo moje pieniądze są topione np. na jakieś pozarządowe lewackie manify, promocję homoseksualizmu albo utrzymywanie nierentownych państwowych molochów.
Pisze pan, panie maa, że unia płaci więc wymaga.
Otóż panie maa, konstytucja, która tak pana cieszy, zmusza mnie, polskiego podatnika, na płacenie podatków do unijnego budżetu, z których wracają do Polski ochłapy okupione utratą suwerenności. Jak rozumiem wg pana, panie maa, dziesiątki ofiar wypadków w Suwałkach i okolicach każdego roku są bez znaczenia wobec muszki, ślimaczka albo trawki. A tak wygląda mentalność brukselskich biurwokratów, pod których kuratelę tak ochoczo się pan oddaje.
Bo zwalnia to pana, panie maa, z odpowiedzialności i obowiązków wobec Polski. Wydaje się Panu, że płacąc haracz na Brukselę jest pan bardziej wolny, bo Kaczory mają związane ręce. Obudzi się pan z ręką w nocniku.
Ale wtedy będzie za późno.