Trwa ładowanie...
Zaloguj
Notowania

MAK Zawarcie aneksu do umowy o dofinansowanie projektu pn. „Wdrożenie wyników prac badawczo-rozwojowych w zakresie żywności funkcjonalnej w firmie Makarony Polskie SA" realizowanego w ramach działania 1.4 Wsparcie MŚP, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego 2014-2020.

Spółka Makarony Polskie SA w nawiązaniu do raportów bieżących nr 13/2018 z dnia 22 czerwca 2018 roku oraz nr 13/2017 z dnia 31 marca 2017 roku informuje, iż w dniu 16 lipca 2018 roku zawarła z Zarządem Województwa Podkarpackiego (Instytucja Zarządzająca Regionalnym Programem Operacyjnym Województwa Podkarpackiego) aneks do umowy o dofinansowanie projektu pn. „Wdrożenie wyników prac badawczo-rozwojowych w zakresie żywności funkcjonalnej w firmie Makarony Polskie SA" realizowanego w ramach działania 1.4 Wsparcie MŚP, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego 2014-2020.
Aneks aktualizuje okres realizacji projektu na dzień 31 grudnia 2018 roku (dotychczasowy termin przypadał na dzień 30 czerwca 2018 roku). Zawarty aneks jest następstwem złożonego przez Spółkę wniosku o zmianę terminu zakończenia realizacji projektu, podyktowanego analogicznym zapytaniem ze strony jednego z dostawców. Przesunięcie w czasie terminu zakończenia projektu pozwoli Spółce w pełni wywiązać się ze zobowiązań i zrealizować projekt zgodnie z zamierzeniami. Pozostałe zapisy umowy o dofinansowanie nie ulegają zmianie.

Inne komunikaty