Trwa ładowanie...
Zaloguj
Notowania
Przejdź na

Obiad prezydentów: pierś z perliczki i krem z dyni

0
Podziel się:

Tatar z pstrąga, krem z dyni i pieczona pierś z perliczki - te dania
znalazły się w menu roboczego obiadu w Pałacu Prezydenckim, którego specjalnym gościem jest
prezydent USA Barack Obama.

Tatar z pstrąga, krem z dyni i pieczona pierś z perliczki - te dania znalazły się w menu roboczego obiadu w Pałacu Prezydenckim, którego specjalnym gościem jest prezydent USA Barack Obama.

Na deser Barack Obama i prezydenci, którzy na zaproszenie Bronisława Komorowskiego uczestniczyli w piątek w XVII szczycie środkowoeuropejskim, zjedzą pralinę czekoladową z sorbetem z pomarańczy.

Przywódcy będą debatować - na temat przemian demokratycznych w naszym regionie i możliwości wykorzystania tych doświadczeń w Afryce Północnej i na Bliskim Wschodzie - m.in. przy francuskim winie Bovier et Fils Chablis z 2009 roku oraz nieco starszym trunkiem - portugalskim Quinta da Gaivosa Douro z 2005 roku.(PAP)

hgt/ mok/ ura/

wiadomości
pap
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Źródło:
PAP
KOMENTARZE
(0)