Pożyczka dla kontrahenta. VAT czy PCC?
Źródło zdjęć: © lisegagne/iStockphoto
Dana czynność podlega opodatkowaniu VAT jeżeli jest ujęta w katalogu czynności zawartym w art. 5 ustawy o VAT. To nie jedyny warunek.
Dana czynność podlega opodatkowaniu VAT jeżeli jest ujęta w katalogu czynności zawartym w art. 5 ustawy o VAT. To nie jedyny warunek.