Trwa ładowanie...
Zaloguj
Notowania
Przejdź na
CHE
|

"Zapiekanka grozy" spod Krakowa. Za kawałek bagietki zapłacimy ponad 30 zł

22
Podziel się:

Polacy zdążyli się już oswoić z "paragonami grozy" znad morza. Wielu zaś zapomniało w pandemii, jakie ceny można spotkać na lotniskach. I tu uwaga: za "kawałek bagietki z serem" zapłacimy już blisko 33 złote.

"Zapiekanka grozy" spod Krakowa. Za kawałek bagietki zapłacimy ponad 30 zł
Youtuber pokazał "zapiekankę grozy" spod Krakowa

O "zapiekance grozy" z lotniska Balice za pośrednictwem Twittera poinformował youtuber Paweł Warzecha. Jak twierdzi, do kawy za 15 zł i wody za 10 na lotniskach już chyba wszyscy zdążyli się przyzwyczaić. - Ale żeby pół bagietki z serem i kilkoma plasterkami szynki kosztowało 33 zł? - pyta zaskoczony.

W sukurs przychodzą mu internauci. Jeden z nich przywołał przykład też z lotniska w Balicach, gdzie za kawałek pizzy zapłacił... 27 złotych.

Część komentujących zwróciła również uwagę, że taniej można zjeść nad polskim morzem, gdzie "paragony grozy" coraz częściej wypierane są przez świadectwa osób, które twierdzą, że jeśli tylko się chce, można znaleźć miejsce z dobrym i tanim jedzeniem.

Zobacz także: "Polska na weekend". Odwiedzamy Ponidzie - "polską Toskanię".
Masz newsa, zdjęcie lub filmik? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Źródło:
money.pl
KOMENTARZE
(22)
Nowy
3 lata temu
Dajcie już spokój z tym wszystkim "grozy" tych farmazonów nie da się słuchać. Co chwila paragon grozy, teraz zapiekanka grozy. Poszukujecie najdroższych rzeczy i straszycie ludzi. A fakt faktem ceny wgl się nie zmieniły albo nie znacznie
z krakowa
3 lata temu
... W Balicach na lotnisku ... I na tym koniec na mieście zjesz duuuzo taniej, polecam tzw. bary mlecxne, jest tam pysznie i bardzo tanio😉
Macie co chci...
3 lata temu
I bardzo dobrze, wkrótce będziecie płacić 100, a potem i więcej, zaczniecie myśleć przy urnie, jak Wam wypłaty na jedzenie i opłaty nie wystarczy!
Salami z koni...
3 lata temu
Mam nadzieję, że to salami to nie jest konina. Czyli mięso z konia... A wszystko możliwe, bo polska to największy producent koni na rzeź w całej Europie. Producent. Bo zabijają je od nas z kraju głównie Włosi. Ale w Polsce również są rzeźnie zabijające konie, które doznały kontuzji w sporcie. Nie mają już siły harować na trasie Morskie Oko. Policja zmieniła je na młodsze i nie wiedziała komu je sprzedaje.. Po rekreacji, oczywiście tylko dla człowieka, w niejednej stadninie. Zwłaszcza, gdy to są konie prywatne, które nie są już komuś potrzebne... Tak, że ciekawe co to za salami na tych lotniskach??? Grecja rok temu wprowadziła zakaz zabijania koni dla mięsa, a Polska nie... RMF został o tym zawiadomiony, WP i cisza. A tak to czytamy w tych ich portalach, żeby na rybki w Bałtyku uważać i nie puszczać światełek do nieba.. O pieski się troszczyć. A mądry koń, wrażliwe zwierzę, które rozumie, co człowiek mówi i potrafi nawiązać z nim więź to co dla tych mediów??? Pewnie. Najlepiej milczeć na ten temat, że Polska zajmuje haniebne pierwszeństwo w Europie pod względem ilości koni odstawianych na rzeź. Po służbie wcześniej nam, ludziom!!!!
Kulfon
3 lata temu
A kto normalny kuluje zapędy za 33 zl ? Koles mniemam z Krakowa i juz w Balicach glodny.... nie mozna se kanapki zrobic w domu za 4 zl ?
...
Następna strona