Trwa ładowanie...
Notowania

MAK Zawarcie aneksu do umowy o dofinansowanie projektu pn. „Wdrożenie wyników prac badawczo-rozwojowych w zakresie żywności funkcjonalnej w firmie Makarony Polskie SA" realizowanego w ramach działania 1.4 Wsparcie MŚP, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego 2014-2020

Spółka Makarony Polskie SA, w nawiązaniu do raportów bieżących nr 22/2018 z dnia 16 lipca 2018 roku, nr 13/2018 z dnia 22 czerwca 2018 roku oraz nr 13/2017 z dnia 31 marca 2017 roku, informuje iż w dniu 26 lutego 2019 roku do Spółki wpłynęła zgoda Urzędu Marszałkowskiego Województwa Podkarpackiego na wydłużenie terminu zakończenia realizacji projektu pod nazwą „Wdrożenie wyników prac badawczo-rozwojowych w zakresie żywności funkcjonalnej w firmie Makarony Polskie SA" realizowanego w ramach działania 1.4 Wsparcie MŚP, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Podkarpackiego 2014-2020, do dnia 30 kwietnia 2019 roku (dotychczasowy termin przypadał na dzień 31 grudnia 2018 roku).
Wydana zgoda Urzędu Marszałkowskiego Województwa Podkarpackiego jest następstwem złożonego przez Spółkę wniosku o zmianę terminu zakończenia realizacji Projektu. Aktualnie Spółka rozpoczyna formalną procedurę zawarcia stosownego aneksu do umowy o dofinansowanie – o podpisaniu aneksu Spółka poinformuje w kolejnym raporcie bieżącym.

Inne komunikaty