Trwa ładowanie...
Zaloguj
Notowania
Przejdź na
Aleksandra Nowicka
|
aktualizacja

Jak działa branża cateringowa w Polsce i na co należy uważać?

Próg wejścia w biznes cateringowy jest niższy niż w przypadku założenia restauracji. Na rynku przybywa wiele nowych firm cateringowych, co niestety nie przekłada się na jakość świadczonych usług. O tym, na co należy uważać, mówi Paweł Wróbel, prezes Nice To Fit You w rozmowie z Money.pl.
KOMENTARZE
(30)
Dziwny89
11 miesięcy temu
dobrze że o tym Dowódca kompani się nie dowiedział. Jak o tych piwach a nam zostawiali w rowach jednostka, która jechała zatrzymywała się w sklepie. żołnierz nie pije, musi pić! po rowach Mój tata nas tego nauczył. Po rowach zbiera wojsko dla innych następni dla następnych po flaszce dla każdego. żaden żołnierz nie jest piany ani wypity. Jak dowódca się zapyta piwo czyściłem nerki... a jak zapyta skąd się wzięło na kompani z nieba spadochroniarze zrzucili
Dziwny89
11 miesięcy temu
na pas taktyczny i nie ma...
Dziwny89
11 miesięcy temu
i sprawdzał
Dziwny89
11 miesięcy temu
bez snu i jedzenia z litości przywiózł nam jeden ciepły posiłek
Dziwny89
11 miesięcy temu
I mówię na dyskoteki od 10 lat nie chodzę i jest ok
...
Następna strona