Trwa ładowanie...
Notowania
Przejdź na
Aleksandra Nowicka
|
aktualizacja

Jak działa branża cateringowa w Polsce i na co należy uważać?

Próg wejścia w biznes cateringowy jest niższy niż w przypadku założenia restauracji. Na rynku przybywa wiele nowych firm cateringowych, co niestety nie przekłada się na jakość świadczonych usług. O tym, na co należy uważać, mówi Paweł Wróbel, prezes Nice To Fit You w rozmowie z Money.pl.
KOMENTARZE
(30)
WYRÓŻNIONE
Ropuch
2 lata temu
Kupując obiad w cateringu za 20 pln należy pamiętać że 14 zł to koszty dostawy i przygotowania. Pytanie czy za 6 zł można kupić produkty na dobry obiad?
Dziwny89
rok temu
bez snu i jedzenia z litości przywiózł nam jeden ciepły posiłek
Dziwny89
rok temu
i sprawdzał
NAJNOWSZE KOMENTARZE (30)
Dziwny89
rok temu
dobrze że o tym Dowódca kompani się nie dowiedział. Jak o tych piwach a nam zostawiali w rowach jednostka, która jechała zatrzymywała się w sklepie. żołnierz nie pije, musi pić! po rowach Mój tata nas tego nauczył. Po rowach zbiera wojsko dla innych następni dla następnych po flaszce dla każdego. żaden żołnierz nie jest piany ani wypity. Jak dowódca się zapyta piwo czyściłem nerki... a jak zapyta skąd się wzięło na kompani z nieba spadochroniarze zrzucili
Dziwny89
rok temu
na pas taktyczny i nie ma...
Dziwny89
rok temu
i sprawdzał
Dziwny89
rok temu
bez snu i jedzenia z litości przywiózł nam jeden ciepły posiłek
Dziwny89
rok temu
I mówię na dyskoteki od 10 lat nie chodzę i jest ok
...
Następna strona