Trwa ładowanie...
Zaloguj
Notowania
Przejdź na
Patrycjusz Wyżga
Patrycjusz Wyżga
|

Luzowanie obostrzeń. Odmrożenie gastronomii może się opóźnić

- Mamy mniej zakażeń, choć w innych krajach sytuacja jest katastrofalna. Wszystko trzeba robić rozważnie. Poluzowaliśmy szkoły i nie doszło do katastrofy. Teraz znowu trzeba poczekać, bo zbliża się przesilenie wiosenne. Restauracje na zewnątrz to oczywisty fakt - powinny funkcjonować. Są przewietrzane i niezagęszczone. Ale sami restauratorzy mówią, że przychodzą ludzie, wypiją alkohol i zapominają o obostrzeniach, a restauratorzy nie są w stanie nad tym zapanować. Natomiast samowolne otwieranie dyskotek uważam za skandal – mówił w programie "Newsroom" prof. Krzysztof Simon z Rady Medycznej ds. Epidemii.

KOMENTARZE
(6)
red
3 lata temu
potem co lepsze restauracje czy hotele wykupia bracia z pisu za bezcen i tak się robi majątki w czasach kryzysu. a te większe za państwowe pieniadze
***** ***
3 lata temu
Naród się budzi!
Hehacz
3 lata temu
Ciekawe, że cyrki niby zamknięte, a ten na wiejskiej nadal działa. Obrzydliwe.
ZK590
3 lata temu
może by ten wszystko wiedzący ekspert przestał lać wodę i zajął się tym za co mu płacą sowite wynagrodzenie.
Jaaa
3 lata temu
A to kto to jest? jaki specjalista hmmm od lania wody? Ja nie mogę płacić mu siano za co się pytam