Trwa ładowanie...
Zaloguj
Notowania
Przejdź na
Mateusz Ratajczak
Mateusz Ratajczak
|
aktualizacja

"Money. To się liczy". Gastronomia na skraju upadku. Jakie wsparcie potrzebne?

6
Podziel się:

Dziś w programie pytamy o postulaty ponownie zamrożonej branży gastronomicznej. Gościem będzie Sylwester Cacek, prezes Sfinks Polska. W drugiej części o sytuacji branży motoryzacyjnej mówi Kamil Makula, prezes zarządu Superauto.pl. Zapraszamy od 9.15.

"Money. To się liczy". Gastronomia na skraju upadku. Jakie wsparcie potrzebne?
Mateusz Ratajczak (WP)
Zobacz także: Money. To się liczy

Na program zapraszamy od poniedziałku do piątku o 9.15.

Masz newsa, zdjęcie lub filmik? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Źródło:
money.pl
KOMENTARZE
(6)
Koza
3 lata temu
Ja nie chcę nikogo ranić ani obrażać poza obrażającymi
Obywatel rp
3 lata temu
Szkoda słów j. Pis
Inga
3 lata temu
Mam nadzieję, że jednak te moje ulubione miejsca przetrwają. Ja zamawiam na wynos z Buena Vista Social Food z Hali Koszyki, bo moim zdaniem tam jest pysznie.
chef
4 lata temu
Wsparcie w marcu było zrozumiałe, ale nie mogę zrozumieć dlaczego przez pół roku gastronomia nie wykazała dostatecznej elastyczności, aby zacząć świadczyć swoje usługi na odległość. Do klienta trzeba wyjść, a nie czekać aż łaskawie do nas przyjdzie. Siedzimy pozamykani w domach i z pewnością wielu z nas chętnie skorzystałoby z takich usług. Dowóz obiadków w niedrogim abonamencie, albo zaopatrzenie w żywność i przy okazji inne zakupy to nisza na rynku, która nadal czeka na wypełnienie. Nikt dziś nie wie jak długo jeszcze potrwa zagrożenie i nawracające ograniczenia. Albo dostosujemy się do nowej rzeczywistości, albo zrobią to za nas inni.
🌹🌹🌹💪👍💪�...
4 lata temu
PRZESUNIĘCIE ZA GODZIWĄ OPLATĄ LUDZI Z GASTRONOMII DO OHRONY ZDROWIA .TAM NAWETNIE MA KTO ODEBRAĆ TELEFPNU