Trwa ładowanie...
Zaloguj
Notowania
Przejdź na
Aleksandra Nowicka
|
aktualizacja

Większość osób, które zamawiają jedzenie, nie interesuje się, skąd ono przyjeżdża. Tego nie biorą pod uwagę

90% osób, które zamawiają jedzenie z dowozem w popularnych aplikacjach, nie interesuje się, skąd takie jedzenie przyjeżdża. W ghost kitchen nie ma typowej stacjonarnej restauracji ani tradycyjnego punktu gastronomicznego, z którego klienci mogą zamawiać jedzenie. Wszystkie operacje kulinarno-dostawcze są prowadzone w jednej lub kilku centralnych lokalizacjach kuchennych, gdzie zatrudniani są kucharze i personel obsługi, którzy przygotowują i pakują zamówienia. O tym mówi nam Jędrzej Franek w programie Money.pl.

KOMENTARZE
(1)
Prezydent2025
rok temu
Nie interesuje ich zarówno skąd przyjeżdża, ale także w jakich warunkach jest przygotowywane, czy pracujący są legalnie zatrudnieni i godnie wynagradzanie oraz z jakich składników jest zamawiany posiłek.