Naviservice Krzysztof Bykowski Józefów ul. Graniczna 81 j . Przestrzegam wszystkich przed robieniem interesów z firmą NAVISERVICE Krzysztof Bykowski z Józefowa pod Warszawą-
uważam że moja przygoda powinna być przestrogą dla wszystkich pragnących poprawić swoje Audi pod względem audio, navi i video.
Od początku zakładałem wszystkie instalacje w tej firmie, wydałem kilkanaście tysięcy złotych - były małe niedociągnięcia lecz
odpuściłem bo wychodzę z założenia, że nie ma ideałów (głośniki miały być pod kolor tapicerki - uznałem że to szczegół więc po kilku miesiącach odpuściłem)
kolejnym zakupem miała być instalacja telewizora LCD i bluetooth do telefonu. Wszystko bardzo dobrze, pieniądze zainkasowali i
zaczyna się problem. Podczas rozmowy słychać w głośnikach szumy i dziwne dzwięki. Zgłaszam reklamację trzy dni po instalacji.
Następnie to co się dzieje to istna paranoja - samochód stoi w serwisie 3 dni poczym oddaja mi twierdząc że coś sie zepsuło.
Efekt - totalna cisza w głośnikach - nic ZERO!
Właściciel firmy oczywiście niedostępny - stanowisko pracowników jednoznaczne nie mają uprawnień do przyjmowania zwrotów i reklamacji
wykonałem około 1000 połaczeń telefonicznych Pan Krzysztof Bykowski nie raczy odebrać, ignoruje również SMSy brak kontaktu z szefem.
Składam reklamację na piśmie i odbieram samochód totalnie bez dźwięku! - w podpowiedzi pracownik informuje mnie żebym już nie dzwonił
do szefa bo przeszkadzam im w pracy, na reklamację mają 14 dni a tak pozatym to blokuje im telefony od klientów.
Na moją uwagę iż również jestem klientem słyszę śmiech.
Efekt końcowy - kolejna inwestycja na kilka tysięcy złotych i do tego zniszczony system nagłośnienia.
Po zgłoszeniu reklamacji i interwencji pseudofachowców jest gorzej niż przedtem.... kompletna cisza...
...zero dźwięku jak przedtem grał to teraz już zdechł na całego.
Okazuje się że oddawanie samochodu do tego serwisu wiąże się z ogromnym ryzykiem...
Jakość obsługi ZERO
kontakt ZERO
Zainteresowanych proszę o kontakt, może uda się zrobić jakiś pozew zbiorowy :)
pozdrawiam Radek
radek4u(at)yahoo.com