Na skróty
Forum Forum finansoweKartyUwaga na Allegro, BZWBK, PayBack !!!

Uwaga na Allegro, BZWBK, PayBack !!!

skomentuj
xtradex / 89.174.83.* / 2010-03-01 19:36
Witam,
od pewnego czasu nie zgadzają się punkty Payback przydzielane za obrót na Allekarcie (karta
kredytowa).
Zadzwoniłem do BZWBK żeby złożyć reklamacje, Pani poinformowała mnie że nie może przyjąć
reklamacji (o dziwo jakiś rok przyjmowała i reklamacja była uwzględniona), powinienem
zgłosić sprawę do Payback.
Napisałem do Payback otrzymałem odpowiedź:
"...W celu wyjaśnienia zgłoszonej przez Pana sprawy, proszę się skontaktować z Biurem
Użytkownika Allegro..."
Skontaktowałem się biurem Użytkownika Allegro.
Pan Marek Kowalczyk (Zespół Allegro) odpowiedział że powinienem skontaktować się z Payback.
Na co odpisałem wiadomość z PayBack j.w.
Dostałem od Pana Marka odpowiedź
"...Uprzejmie informuję, że przekazuję Pana reklamację do odpowiedniego działu..."
Za dwa tygodnie napisałem czy odpowiedni dział już odpowiedział ?
Po kilka krotnej próbie kontaktu brak odpowiedzi.
Zadzwoniłem do BZWBK ponownie i zażądałem przyjęcia reklamacji, Pani nie chciała przyjąć
więc poprosiłem o reklamacje na wprowadzanie klienta w błąd !
Przyjęła !
Nagle odpisała Pani Magdalena Gołebiewska (Zespół Allegro) wklejając w treść emali
"...Jednocześnie informuję , iż punkty za miesiąc grudzień oraz styczeń naliczone zostaną do
końca przyszłego tygodnia.
..."
Odpisałem Pani Magdalenie że w historii email jest napisane że nie chodzi tylko o grudzień i
styczeń.

Pani Magdalena odpisała 24.02.2010.
"...aby przeliczyc Pańskie punkty sprawdzę jutro raporty bankowe z Pańskimi obrotami, które
zostały do nas przesłane. Jutro otrzyma Pan od nas wyjaśnienie.
Jeszcze raz przepraszam za zwłokę ..."

Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem odpowiedzi.....
Wyświetlaj:
korrado37 / 87.248.75.* / 2011-12-13 17:21
Payback toi jedno wielkie oszustwo. Jeśli nie sledzisz na bieżąco na swoim koncie w Paybacku, czy punkty sa dopisywane, to możesz przezyć wielkie rozczarowanie - wielokrotnie musiałem reklamować nieuzwględnianie punktów - co prawda za kazdym razem stan punktów był korygowany, ale zrezygnowałem z korzystania z paybacka, gdyż nie mam siły sprawdzać po kazdej transakcji rzetelności dopisywania punktów.
jam go / 95.49.86.* / 2010-03-02 17:52
System karty cobrendowej PAYBACK jako pomysł, jest obecnie najlepszym na rynku. Cóż. Z Twojego opisu wynika, że najlepszą koncepcję można zepsuć i to jest w tym najsmutniejsze :(
rzaruwka / 91.212.84.* / 2010-03-01 22:00
a jak dziala lyoness ?

pewnie bedzie tak samo...
M00zar / 83.17.143.* / 2010-03-18 12:10
Lyoness to coś zupełnie innego, tam punktów takich nie naliczają. Wstąp na spotkanie firmy prezentacyjne i się dowiesz wszystkiego, a nie pytasz na forum ludzi, którzy nigdy o tym nie słyszeli.
skomentuj
Reklama
Chcesz zamieszkać na swoim?

Najnowsze wpisy

Karta kredytowa - najlepsza oferta: