Trwa ładowanie...
Zaloguj
Notowania
Przejdź na
WGR
|
Płatna współpraca z Żabka

Zrównoważony rozwój to nie tylko środowisko naturalne. Jak wpływa na nasze nawyki żywieniowe?

Podziel się:

Zrównoważony rozwój to pojęcie odmieniane przez wszystkie przypadki. Dotyczy on nie tylko działalności podstawowej firm, ale również takich kwestii jak np. odżywianie. Sieci handlowe zdają sobie z tego sprawę i wychodzą naprzeciw oczekiwaniom klientów z ciekawymi projektami i produktami. Jak to wygląda w praktyce?

Zrównoważony rozwój to nie tylko środowisko naturalne. Jak wpływa na nasze nawyki żywieniowe?
Rafał Rudzki, dyrektor ds. zrównoważonego rozwoju w Grupie Żabka (materiały partnera)

Sieć Żabka jest na rynku już od ponad 25 lat i ma ponad 10 tys. sklepów w całej Polsce. Proponuje klientom wiele produktów marek własnych. Chcąc pomagać konsumentom w kształtowaniu dobrych nawyków żywieniowych klientów, wprowadziła program "Porcja DobreGO!". Na czym polega jego wyjątkowość? Jakie rozwiązania proponuje Żabka? Jak sieć realizuje swoją Strategię Odpowiedzialności, do czego zachęca klientów, franczyzobiorców i partnerów handlowych? O tym opowiedział Rafał Rudzki, dyrektor ds. zrównoważonego rozwoju w Grupie Żabka, podczas kongresu Impact'24.

Zobacz także: Impact '24: Rafał Rudzki, dyrektor ds. zrównoważonego rozwoju w Grupie Żabka
Masz newsa, zdjęcie lub filmik? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl

Płatna współpraca z Żabka

Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.
Źródło:
money.pl