Jak sądzicie jak długo jeszcze misie pójdą w dół?
kl23
/ 80.55.180.* / 2007-07-18 09:33
Kto się odważy prognozować ? Mam u nich trochę zainwestowane więc bardzo mnie interesuje jak długo potrwa ten dołek.
to że misie poszły w dół to doskonale by stopniowo je kupować powiedzmy co tydzień za 10% funduszy..... bo prędzej czy póżniej pójdą w górę (połowa sierpnia , wrzesień)
wiec kupujemy teraz tanio i patrzymy jak z czasem kwitną .... a kupując stopniowo nie narażamy się na duże straty gdyby korekta potrwała jeszcze np. 2 tygodnie.....
proponuje dla równowagi zainwestować również w coś stabilnego
TaS
/ 2007-07-25 16:57
/
Tysiącznik na forum
tjaaa...
wierzysz w niekonczaca sie hosse? :)
moze i pojda w gore, moze zrobia jeszcze 300% w rok...
ale miski to miski ryzyko maja wypisane na twarzy - teraz wszyscy za nimi szaleja, ale potem beda trzasc portami...
Sofia
/ 195.85.249.* / 2007-07-18 09:57
MAM NADZIEJE ZE NIEBAWEM MIŚ WYJDZIE NA PROSTĄ I ZACZNIE ODRABIAC W MIARE SZYBKO - LECZ PEWNOSCI NIE MAM
Observer
/ 156.17.180.* / 2007-07-18 11:00
Wygląda na to, że wczoraj wyhamowały ze spadkami, a dziś powinny już odbić się od dna. Ich ceny są wysokie, ale po tej krótkiej korekcie są duże szanse na spokojny długoterminowy ruch w górę. Zwłaszcza że wyniki spółek i ogólna sytuacja na rynkach jest bardzo dobra - np.Dow Jones w NY wczoraj pobił historyczny rekord 14 000 punktów :) Doradzałbym umieszczenie całej kasy w kilku najlepszych (otwartych jeszcze :) MiŚ-funduszach :) Pzdr.
kl23
/ 80.55.180.* / 2007-07-19 11:43
Powiało optymizmem z twojej wypowiedzi.Widzę ,że interesujesz się tym .Ja też ale do końca nie znam się na inwestowaniu a wiadomo jak kazdy z nas chciałoby się zarobić a nie stracić.
TaS
/ 2007-07-19 23:07
/
Tysiącznik na forum
wciaz na tym forum powtarzam...
pazernosc zabija :)
wiedza popłaca :)
skoro sie nie znasz to znaczy,ze inwestujesz tak jak ja gram w totolotka (nałogowo :D) na chybił trafił... a to żaden system :)
gw
/ 80.55.180.* / 2007-07-20 09:58
Wczoraj miski troszkę się odbiły ale nie zawiele.Mam nadzieję ,że dzisiaj im pójdzie lepiej.Ciekwę ile będą potrzebować czasu na odrobienie strat?Może jest ktoś kto zna odpowiedź.
Cos czuje ze jeszcze troche zejda, wciaz jest troche pieniedzy do wydojenia, a potem powolutku zaczną odrabiać, mysle ze do stanu sprzed "korekty" dobiją w ciągu miesiąca, ale to tylko moje takie wróżenie z fusów. Oby się sprawdziło :)
TaS
/ 2007-07-24 23:35
/
Tysiącznik na forum
myslisz zyczeniowo... :)
generalnie naturalna jest sytucja,ze najwieksze spolki ciagna hosse... i ja jestem za tym wariantem :)
zycze zysków, ale... pamietacie jak ostrzegalem przed misisami? :)
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i
poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie
odpowiedzialności.