pomozcje ulozyc mi portfel za 20000 tys dzieki mam juz arke eur sr -wsch ,od kiedy wychodza te nowe fundusze hsbc w m bank i czy benda dobre
krzysiek29
/ 2007-10-26 16:41
/
Uznany Gracz Giełdowy
dowiadywalem sie w hsbc i odpowiedzieli mi ze do konca roku powinne byc w mbanku mozliwe ze bedzie to 40 funduszy pod jednym parasolem jak dla mnie to super oferta wtedy mbank bylby wedlug mnie najlepsza oferto na rynku
miki3d
/ 91.142.207.* / 2007-10-26 20:52
Wszystko zależy, jakie fundu wrzucą. Jeśli z tych 40 np. 35 będzie funduszami obligacji dolarowych i eurowych to się nie poszaleje.
krzysiek29
/ 2007-10-27 09:14
/
Uznany Gracz Giełdowy
o to niektore z nich
HSBC GIF Asia ex Japan Equity Smaller Companies E
HSBC GIF Asia Pacific ex Japan Equity High Dividend E
HSBC GIF Global Emerging Markets Equity Freestyle M1
HSBC GIF Thai Equity E
HSBC GIF Korean Equity E
HSBC GIF Turkish Convergence E
HSBC GIF BRIC Markets Equity E
HSBC GIF Euroland Value Creation M1
HSBC GIF Pan-European Equity High Dividend E
HSBC GIF US Index E
HSBC GIF Asia Freestyle E
krzysiek29
/ 2007-10-26 21:24
/
Uznany Gracz Giełdowy
to jest subfundusz globalny czyli caly swiat widzialem te fundusze calkiem dobra oferta wiem miki ze zaimujesz sie funduszami na codzien ale uwierz to co maja w hsbc inwestment w polsce ma byc w mbank
miki3d
/ 91.142.207.* / 2007-10-27 14:42
Nie przeczę, oferta bardzo ciekawa. Co nie zmienia faktu, że zawsze w takiej ofercie (a to dotyczy praktycznie wszystkich zagranicznych operatorów funduszy) znajdzie się sporo fundów, które w obecnej sytuacji rynkowej będą dla Polaków nietrafione.
krzysek jak bedzesz wiedzal cos na temat weiscja tych fun to daj znac
Krzysiek, orientujesz sie może jaka będzie minimalna wpłata do tych funduszy?
Krzysiek orientujesz się gdzie mogę poczytać o banku ML i jego produktach.Dzieki.
miki3d
/ 91.142.207.* / 2007-10-27 14:40
O banku ML na www.ml.com. Ale z bankiem ML jako takim raczej nie będziesz miał w Polsce żadnego do czynienia. Natomiast informacje o funduszach dostepnych w Europie znajdziesz na ww.blackrock.pl. Niestety nie znam innych ogólnie dostępnych źródeł. Jeśli potrzebujesz jakichś konkretów, to mogę poszukać ew. w materiałach wewnętrznych.
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i
poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie
odpowiedzialności.