Trwa ładowanie...
bETqbZcR
Notowania

Opinie – Wszystkie wiadomości

Barometr Nastrojów Konsumenckich w dół. Jesteśmy mniej chętni na zakupy
2
29.09.2020 16:14

OPINIE
 / 
Barometr Nastrojów Konsumenckich w dół. Jesteśmy mniej chętni na zakupy

Większość konsumentów negatywnie postrzega swoją sytuację i kondycję gospodarki. Obrazujący to barometr, wyliczany przez Instytut Badania Opinii i Rynku Gfk, odnotował spadek we wrześniu. Jest na sporym minusie.

Ukraina w Unii. Słabe szanse na podpisanie umowy?
29.11.2013 23:20

UKRAINA W UNII EUROPEJSKIEJ
 / 
Ukraina w Unii. Słabe szanse na podpisanie umowy?

Mimo sygnałów wzrostu poparcia dla integracji z Europą na Ukrainie i proeuropejskich demonstracji w Kijowie, eksperci pesymistycznie zapatrują się na możliwość stowarzyszenia UE z Ukrainą w późniejszym okresie.

Komorowski popularnym prezydentem
16.10.2013 20:29

OPINIE
 / 
Komorowski popularnym prezydentem

The Economist przypomina, że Komorowski objął prezydenturę w dramatycznych okolicznościach.

Prywatyzacja LOT-u spóźniona? Eksperci zgodni
02.04.2013 12:04

PRYWATYZACJA LOT
 / 
Prywatyzacja LOT-u spóźniona? Eksperci zgodni

Nowym potencjalnym inwestorem mogą być linie lotnicze aż z Brazylii. W ostatnim czasie zdecydowały się kupić portugalski TAP.

Euro 2012 już za nami. Oto komentarze
02.07.2012 6:03

EURO 2012
 / 
Euro 2012 już za nami. Oto komentarze

Hiszpania wygrała Euro 2012 i została Mistrzem Europy w piłce nożnej. A jak oceniamy organizację mistrzostw?

bETqbZcT
Koko Euro Spoko. Tak zareagowali internauci
09.05.2012 6:05

EURO
 / 
Koko Euro Spoko. Tak zareagowali internauci

O nowym hymnie polskiej reprezentacji na Euro 2012 trudno było znaleźć pozytywne opinie. Większość komentarzy z pierwszego dnia zawiera niecenzuralne słowa.

Służba zdrowia - Polacy nie mają do niej zaufania
06.05.2012 16:38

POLSKA SŁUŻBA ZDROWIA
 / 
Służba zdrowia - Polacy nie mają do niej zaufania

Polacy mają mniejsze zaufanie do zawodów związanych z ochroną zdrowia niż wynosi średnia w Europie.

Francuzi wątpią w niezależność swoich mediów
19.01.2012 15:32

FRANCJA
 / 
Francuzi wątpią w niezależność swoich mediów

Tak wynika z sondażu dziennika La Croix.

Co myślisz o swoim pracodawcy? Napisz na GoldenLine
14.11.2011 16:41

POLITYKA
 / 
Co myślisz o swoim pracodawcy? Napisz na GoldenLine

Serwis odświeża profile firmowe. Od teraz widoczne będą w nich komentarze byłych i obecnych pracowników. Pierwsze profile zostaną utworzone automatycznie, na początku pojawi się ich ponad 50 tysięcy.

bETqbZcZ
Eksperci z USA: Skromny dorobek szczytu G20
05.11.2011 7:13

SZCZYT G20
 / 
Eksperci z USA: Skromny dorobek szczytu G20

Na G20 Włosi zobowiązali się, że MFW i UE będą monitorować ich finanse.

Oceń restaurację w Google. Gigant kupuje Zagat
09.09.2011 14:10

SERWIS
 / 
Oceń restaurację w Google. Gigant kupuje Zagat

Zagat, popularny amerykański serwis publikujący opinie o restauracjach hotelach i usługach, zostanie przejęty przez Google. Zagat ma się stać filarem lokalnych ofert.

Nowa strona radia RMF24.pl
06.09.2011 11:43

STRONA
 / 
Nowa strona radia RMF24.pl

Jest więcej wiadomości i treści multimedialnych. Grupa zapowiedziała kolejne zmiany w nadchodzących tygodniach.

Analitycy radzą, czy warto kupować akcje JSW
14.06.2011 6:00

DEBIUT JSW
 / 
Analitycy radzą, czy warto kupować akcje JSW

Zdaniem ekspertów, kupno papierów węglowej spółki to dobra inwestycja. Zobacz, ile będzie można zarobić.

bETqbZda
Najbardziej niebezpieczny jest Facebook
21.01.2011 16:38

POLSKA
 / 
Najbardziej niebezpieczny jest Facebook

82 procent internautów uznało Facebooka za najbardziej niebezpieczne miejsce w sieci, to zdaniem specjalistów Sophos największym pojedynczym incydentem był atak na Twittera we wrześniu 2010 roku.

Danone z nową agencją od social media
05.01.2011 16:34

MEDIA
 / 
Danone z nową agencją od social media

Agencja OS3 multimedia wygrała przetarg na realizację nowego serwisu korporacyjnego oraz prowadzenie działań social media dla firmy Danone.

Czym żył Facebook w 2010 roku?
17.12.2010 6:32

RYNEK
 / 
Czym żył Facebook w 2010 roku?

Katastrofy, żywioły, Mundial, a także Justin Bieber i iPad. Facebook podsumował mijający rok w statusach użytkowników.

Vobis w nowej odsłonie
08.12.2010 18:23

POMOC
 / 
Vobis w nowej odsłonie

Sklep internetowy Vobis zyskał nowy wygląd, na razie jednak w wersji beta. Projekt przygotowała agencja Ideacto. Przy okazji Vobis chwali się wzrostem obrotów o 30 procent.

Amerykanie zamiast pracować kupują prezenty
08.12.2010 10:07

RYNKU
 / 
Amerykanie zamiast pracować kupują prezenty

W ciągu miesiąca wydatki na zakupy w sieci urosły do prawie 17 miliardów dolarów.