Stary rzeźnik
/ 81.190.116.* / 2015-06-17 14:12
Powiem tak!Polski producent to potrafi tak sp...ic Polska kiełbasę ,aby sie tylko nachapac ,ostatnio jadłem kabanosy tarczynski,odbijaly mi sie pol dnia no ale jak w skład wchodzi;oprócz miesa rozdrobnionego UPS! Ekstrakty zawierajace,gorczycę,selerserwatka ,błonnik pszenny,skrobia,substancje żelujace,alginian sodu,tłuszcz drobiowy ,tkanka łączna drobiowa hehee,cukier ,stabilizatory,celuloza!!!,octany sodu,cytryniany sodu,regulator kwasowosci,mleczan wapnia,wzmacniacz smaku,glutaminian monosodowy,przeciwutleniacze,kwas cytrynowy,izoaskorbianian sodu,barwnik,soję,glutenu orzechy jaja kuzwa ze ja jeszcze po tym żyje????.ja do kiełbasy 50 lat temu drobiowej dawałem;podgardle ,kury albo kaczki ,pieprz ,sól majeranek i inne zioła i nikomu sie nie odbijało .I jestem ZA,! Upier.....M polskich pseudo kiełbas i innych wynalazków.