Prowident-pożyczka a niespłacanie
Mam pytanie.W 2005 roku wzięłam pozyczke w providencie 600 zł.Zostało mi z 5 rat do
spłaty.Jednak nie spłaciłam bo wyjechałam za granicę(do pracy) a osoba która miała mi to
spłacać olała.Dziś znów potrzebuję kwoty do 1000 zł (na zapłacenie raty w innym banku i na
święta) i znów chciałabym wziąść w Providencie(bo jestem w BIK-spóźnienia w ratach).I
niewiem czy mi dadzą ?Niewiem czy dalej mają moje dane?Dodam,że zmieniłam miejsce
zamieszkania i nazwisko(wyszłam za mąż).Mam zamiar jak najszybciej spłacić
Providenta,którego wezmę ale pracę zaczynam dopiero od 04.01.2010 bo wtedy mam koniec stażu
i przedłużenie umowy.
cosmo
/ 195.164.255.* / 2009-12-11 13:11
Pytasz o wyłudzenie kredytu, więc Ci nie odpowiem. Raczej się z tym nie obnoś, bo jest to karalne i możesz sobie narobić problemów. Nieznajomość prawa szkodzi.
A gdybym to spłaciła-tam będzie około 200 zł.Tyle mam skąd pożyczyć ale w sumie potrzebuję 700zł.Liczę już ,że z tych 700 oddałabym siostrze te 200,które pożyczyłabym na spłatę Providenta.Poza tym wcale się nie obnoszę tylko pytam tu na forum bo niemam kogo a forum jest od tego żeby rozmawiać i dowiadywac się rzeczy,które nas interesują.
cosmo
/ 89.75.198.* / 2009-12-11 18:18
Musisz zadzwonić i się dowiedzieć czy dasz radę to w ten sposób załatwić. Z tego co wiem to provident na dużo pozwala.
Reklama
Masz firmę budowlaną?
-
Dostęp już od 40 zł za miesiąc a zarobki od 200 tys. do kilku milionów złotych. więcej »
Kredyty samochodowe - najlepsza oferta: