Na skróty
Forum W wolnym czasieHobbywww.za10groszy.pl

www.za10groszy.pl

skomentuj
szulerus / 2009-04-19 12:59
Chcialbym ostrzec przed strona www.za10groszy.pl.
Wlasciciele strony sa bardzo nieuczciwi.
Maja wlasnych ludzi którzy podbijaja aukcje ,
np.MARKER to osoba prawie jestem pewien na 100 % z serwisu ,ktora podbija aukcje tylko i
wylacznie podbija pakiety bidow pojawia sie pod koniec i podbija do konca a nigdy nie
widzialem go zeby uczesniczyl w innej aukcji niz z bidami wiec co z nimi robi?,je????.
Wszystko wskazuje ze to osoba podstawiona z servisu sami wystawiaja te pakiety i sami je
skupuja .
Wyświetlaj:
eryk.g / 83.22.245.* / 2012-05-02 14:40
Zawsze będą wygrywający i przegrywający, a więc zadowoleni i nie zadowoleni. Są osoby, które regularnie wygrywają aukcje, ale mają przemyślaną strategię i kilkanaście tysięcy bidów na kącie.

można brać udział w licytacjach nie wykładając własnych pieniędzy, ponieważ serwis za10groszy.pl daje możliwość darmowego gromadzenia bidów

Jednym z takich sposobów jest uczestniczenie w programie partnerskim serwisu za10groszy.pl
Ja za kilka godzin pracy zarobiłem 629zł, a 629zł to ok. 5000 bidów. Mając 5000 bidów można powalczyć o następne pakiety bidów i w ten sposób doładowywać sukcesywnie konto bidami.

Tak więc jeśli chcecie przekonać się przekonać czy można coś wygrać w serwisie za10groszy.pl, to możesz to zrobić niczym nie ryzykując. Więcej o darmowych sposobach doładowania konta przeczytasz na moim blogu http://kupowaniezagrosze.blogspot.com/
bbbbeeee / 83.6.69.* / 2012-04-09 21:15
Ja też grałem o laptopa wart był 3,5tyś wsadziłem prawie 2 tys walczyłem z 3 automatami potem z dwoma a na końcu z 1 i gdy dokupywałem bidy automat przeciwnika zmieniał ustawienia nawee gdy dokupiłem 100 bidów tak jakby znał moją liczę bidów Następnie nigdzie w historii nie ma tej licytacji Czyste oszustwo Uważajcie
ixik / 90.156.89.* / 2012-03-16 17:06
To nie jest oszustwo. Zasady są doskonale wyświetlone. tylko trzeba umieć licytować. Ja osobiscie znalazłem w necie cos takiego:

http://jakwygracaukcjeza10groszypl.cba.pl/

i po raz pierwszy wygrałem na tej aukcji.
bolo11 / 31.174.70.* / 2012-04-27 13:42
nie oszustwo?! to typowy wałek!go..wno wygracie,ciekawe ze jak nie licytuje to wypasione przedmioty idą dosłownie za groszę ale jak zaczynam to cena rośnie az do wyczerpania moich bidów i zawsze ale to zawsze przegrywam,nie pisze tego z powodu ze przegrywam bo na innych tego typu stronach cos wygrałem ale za10groszy to typowa wysadka,strzeżcie się tego syfu.
bolo11 / 31.174.70.* / 2012-04-27 13:49
dodam ze wygrałem ale jeszcze przedmiotów nie otrzymałem a czekam już przeszło 30 dni!!!poczekam jeszcze kilka i walę na policje!a co nie bedą mnie frajerzy wysadzać na kilka stówek!ci co cos wygrali niech sie pochwalą-zrobią fotke z przedmiotem i podadzą np.GG sprawdzimy.
SGRBVreg / 195.140.236.* / 2011-10-29 11:12
To i ja się podzielę swoimi odczuciami. Cogito ergo sum itd wszystko ok. Myślę, ale jestem tylko człowiekiem. Pomyślałem - sprawdzę. Aukcja obiektyw Nikon 50mm. Przeglądam historię i widzę, że może się udać kupić go za równowartość kilku dyszek. Ustawiam automat i jedziemy. W aukcji oprócz mojego, są jeszcze 2 inne automaty. Liczę podbicia. Przy 100 odpada jeden automat. Znaczy, że gość również miał nadzieję, ale zagrał ostrożnie. Stracił. Ale zyskał, bo ostatecznie się okazało, że ja straciłem dużo więcej. Zostają tylko dwa automaty. No to gramy, liczę: 150, 200, 250 itd. Gdy kończy mi się pula bidów, postanowiłem dokupić jeszcze pulę 100 poprzez wysłanie sms. Wtedy już wiedziałem, że nie wygram, ale "eksperyment" chciałem doprowadzić do końca. Gdy pojawiło sie dodatkowych 100 bidów na moim koncie, wiecie co się stało? Nagle ów przeciwnik, który przez całą aukcje sie nie ujawnił - zmienia ustawienia automatu! Wygląda na to, że gość dokładnie wie ile mi zostało na koncie i jego automat ustawiony jest pod moją przegraną. A tu niespodzianka - ja dokupuje bidy i on musi zmienić szybko swoje ustawienia. Dodatkowo zaraz po zmianie ustawień, aukcja zostaje oznaczona tarczą [ci co grają to wiedzą o co chodzi] i zaczynają się strzały wielu użytkowników aby jak najszybciej przewinąć historię aukcji i ukryć zmianę tych ustawień. Oczywiście przegrałem i szkoda mi tych pieniędzy i żałuję, że dałem sie w to wciągnąć. Podsumowując: za10groszy.pl to oszuści. Niestety.
Terasz jeszcze kilka moich spostrzeżeń z obserwacji serwisu:
1. Wiele aukcji zakończonych jest przy np 25 podbiciu. Grają dwa automaty i jeden wygrywa przy wspomnianym 25. Jak to możliwe? przecież, żeby ustawić automat trzeba minimum 45 podbić?! To jak to możliwe, że przegrany miał ustawione te 25?
2. Na portalu można zamieścić zdjęcia z wygranymi przedmiotami. zachęca do tego portal. I co my tam widzimy? Gość wygrał pen drive! Wow. sukces. W większości zdjęcia bonów i drobnicy. A gdzie te laptopy? Gdzie aparaty? gdzie telewizory?! Nie ma, bo nikt ich nie wygrywa!! Dodatkowo patrząc na zdjęcia samych bonów to wyglądają tak, jakby były wykonane tym samym aparatem w tych samych warunkach oświetleniowych! Znów przypadek?
3. Na początku działalnosci portalu, a********* ograniczone czasowo. Działały np pn-pt od 8-24. teraz większość aucji jest 24h. Czym mozna to tłumaczyc? Tym, że na początku działalności portal nie zatrudniał"automatów" na nocki. Po prostu nie miał na to pieniędzy!! :)
Szkoda, że nie mogę rozesłać takiej wiadomości do wszystkich użytkowników tego serwisu, że są nabijani w butelkę. W zasadzie w większości przypadków są to drobne sumy, ale są ludzie, co tracą grube tysiące a i tak nie wygrywają tych przedmiotów.
''krycha'' / 31.63.171.* / 2011-07-23 10:40
ja 2oo zł wtopiłem i nic nie wygrałem nie ważne czy licytowałem o 3-4 rano czy popołudniu to ściema majom podstawionych ludzi którzy zawsze cie przebiją ok raz na jakiś czas dadzą komuś wygrać niech się hołota cieszy
Thomson-T5 / 95.49.55.* / 2012-02-27 01:46
Chyba prędzej programy kontrolują aukcje. Ile ludzi musieliby mieć, żeby to wszystko ogarnać?? Według mnie zajmuje się tym specjalny program, który wykona pracę wielu ludzi i nie trzeba miesiąc w miesiąc mu płacić ani grosza.
bidny / 89.79.5.* / 2011-06-24 18:58
piszcie posty do UOK , ja napisałem oni czekają na wiecej skarg
xavieros3467 / 89.77.65.* / 2011-05-01 14:51
http://skocz.pl/zaskoczycie

Sprawdź
Marek692102 / 94.42.133.* / 2010-10-23 14:12
wałek bez 2 zdań a często boty czy podstawieni licytują od początku i wydają na bidy kilka razy więcej niż przedmiot jest wart... to jest skandal.. wystarczy dobrze poobserwować a na forach pojawiają się podstawieni obrońcy piszący o domniemaniu niewinności... oszuści bez cienia wątpliwości
Jackiewicz / 77.253.208.* / 2010-12-01 15:15
Ja na tej stronie trochę grałem, ale faktycznie nic nie udało mi się wygrać. No ale no risk no fun jak mówią. Jeżeli by oszukiwali, to na pewno portal byłby zamknięty. Inną sprawą jest, że to często sami użytkownicy umawiają się i podbijają określone aukcje. Ja teraz przerzuciłem się na za1klik.pl, świeży portal i bez botów. Wygrałem pakiet klików, dobre i to na początek.
tajemnica:) / 79.187.140.* / 2010-06-08 11:05
a ja wygrałem i bidy i aukcje i co i się ciesze, bo oszczędzam o80-90%
bolo11 / 31.174.70.* / 2012-04-27 13:44
sratata!wygrałeś bo tam pracujesz-boocie!
maaaaaaniek / 94.75.64.* / 2010-01-29 09:36
www.10sekund.pl - tu łatwiej wygrać bo portal stosunkowo młody - narazie wygrałem 50 przebić - czekam na coś fajnego.
Giovanni / 58.246.76.* / 2009-12-06 12:23
To jest bardzo mało prawdopodobne, nie opłacałoby się to serwisowi. I tak mają mnóstwo użytkowników i są znani na rynku. Nie wydaje mi się, żeby tak łatwo się podkładali. Może pomyliło ci się z używaniem automatu - to jest norma każdy moze go użyć to nie jest tak że ktoś im to podbija i nagle oszustwo. Automat to automat jest po to żeby nikt ci nie podbił aukcji wyżej a nie jakiś robot moderatora.
Prawniczek / 188.33.182.* / 2009-12-02 20:54
Aj ludzie pamiętacie o zasadzie domniemania niewinności? Nie można tak gadać pisać takich bąków jak powyżej. Nie macie żadnych dowodów i piszecie głupoty. Jak wam się nie podoba to nie grajcie. Trzeba przeczytać regulamin, pomyśleć trochę i można wygrać i tyle. W odpowiednim momencie dołączyć się do aukcji, wybrać odpowiedni przedmiot i tyle. Nienawidzę takich głupot jak ktoś wypisuje to oszustwo i tyle!!
Jakby było to by tej stronki już dawno nie było !!!! MYŚLEĆ LUDZIE !!!
Exus / 212.109.132.* / 2009-11-09 01:07
NeoBux (PayPal)

http://tnij.org/eqay

W skrócie co nam oferuje NeoBux: - ilość linków: ponad 4 (do wyklikania w sekcji View
Advertisements) - za klika: - minimum do pierwszej wypłaty: 2$, próg każdej kolejnej
wypłaty wzrasta o 1$ - czas na stronie reklamodawcy: 30 sekund - reklamy restartują się
co 24h od godziny twojego zarejestrowania - czas oczekiwania na wypłatę: ~5 sekund!
Poniżej zamieszczam poradnik swojego autorstwa
1.Aby zacząć zarabiać musimy mieć całkowicie darmowe konto w allpay lub paypal ( jest to
system pozwalający przelewać pieniądze na konto internetowe, następnie gotówka jest
przelewana na podany numer rachunku bankowego).
2. Następnie wchodzimy na stronę NeoBux. http://tnij.org/eqay Klikamy po prawej
"Register
Now ".
3. Wypełniamy formularz. Należy podać e-mail na którym jest zarejestrowany nasz aypal
lub
alertpay.. Po rejestracja będziemy widzieć formularz gdzie trzeba wpisać kod
który dostaniemy mail'em. BARDZO WAŻNE: Nie można zamknąć tej strony. 4.Otwieramy w
nowej
karcie naszą skrzynkę e-mail lub przez Outlook. Kopiujemy kody i odpowiednio wklejamy.
5.Logujemy się klikamy w View Advertisements , później na nazwę firmy klikamy w czerwoną
kropeczkę i czekamy około 30 sekund.

http://tnij.org/eqay
zenekres / 89.167.50.* / 2009-10-22 11:58
Oczywiście ze www.za10groszy.pl to oszuści. Sprawdzałem. Firma jest z Cypru, brak kontaktu i odpowiedzi na e-maile. Dlaczego jeszcze Policja nie zamkneła ?
bonif / 89.167.50.* / 2009-10-22 11:52
Sprawdzałem faktycznie oszuści
do początku nowsze
1 2
skomentuj