BAX Ty jestes mistrz w obrocie ., Sierota , Bodnymaniek , Green i inni co podaja te wszykie kordynaty sa mistrzami w analizach ........i w obrocie rownież :) ., a cóż ja mogę powiedzieć Panie Bax ja jestem jak dziecko które uczy sie chodzić i jeżeli można Was wszystkich prosić to proszę o wiecej takich lekcji jak własnie dostałem od Ciebie, Sieroty Manka ,Green i innych. Bax . niestety nie znam sie na AT i tych wykresach a szkoda bylo by mi o wiele łatwiej jak teraz..Ja jestem dopiero miesiąc wiec co ja mogę ... nic nie mogę....mogę tylko siedzieć cicho i czytać co piszecie i poprosić o rade bądź wskazówki w krótkiej czy dłuższej perspektywie co ewentualnie może sie wydarzyć. Jestem zielony jakich jest wielu na tamtym forum / a ja w przeciwieństwie do nich nie wstydzę sie tego napisać/. Nie mogę robić na kortko jak TY w jeden dzien . Ja mam 2 dni na to i tu mam problem. ale pracuje nad tym ......
NORMALNIE WYDRUKUJE TO WSZYSKO SOBIE I ZAŁORZE SEGREGATOR NA PAMIATKE DLA POTOMNYCH
Pozdro wszyskim
p.s Na tamtym forum to roi sie od mistrzów analiz i każdy jest debesciak i zarabia kasę / tak przynajmniej pisza / a większość z nich topi.....