Arno
/ 83.23.204.* / 2007-05-30 19:25
Lukas nie ma takiej oferty. Sam jestem w takiej sytuacji, tylko na wiekszą kwotę.
W dodatku mam w dom banku kredyt. Też się złapalem na liberalne podejście do klientów z gorsza historią. Na dzień dobry było 7 % z małym haczykiem. Po półtora roku jest prawie 11%. A gdzie tu 30 lat? Na razie szukam. Mam kilka opcji. Jest taka pożyteczna instytucja, która nazywa się Stowarzyszenie Krzewienia Edukacji Finansowej. Co prawda nie pośredniczą oni w uzyskaniu kredytu, ale można dowiedzieć sie u nich kilku ciekawych i pożytecznych rzeczy. Nie jest prawdą, jak ktoś poniżej napisał, że jak masz kredyt w Dom Banku, to już nikt go nie zrefinansuje. Teraz jest tak duża konkurencja pomiędzy bankami, że jest szansa. We wspomnianej instytucji radzą negocjować z bankiem. Zrezygnować z różnych money expertów czy expanderów i uderzać bezpośrednio do banku. Trzeba też wiedzieć do jakiego. Największe szanse są podobno w tym banku, w którym masz konto. Polecam tę instytucję. Po jednej rozmowie telefonicznej rozjaśnił mi się pogląd na wiele spraw. Wybieram się do nich osobiście.
W każdym większym mieście mają swoje oddziały. I jeszcz jedno. Może już wiecie, może nie. Nowa argentyna czycha na nas. Uważajcie na pfk. Na dzień dobry wołają pieniądze.
Kredytu nie dają, potem każą spłacać coś, czego nie ma. Grożą, w domu pojawiają się inteligentni inaczej z grubymi karkami.