tarcho
/ 89.78.236.* / 2007-08-08 16:49
Dziękuje za sporą pomoc i zainteresowanie..... Uwaga podaję co to z bank , chociaż pewnie nie jedną osobę to zdziwi.... to MBank czyli BRE Bank. Tak tak , byłem zadowolonym klientem od 5 lat..... jako osoba dość młoda , budowałem sobie u nich uparcie wydolność kredytową i niestety dzisiaj otworzyłem konto w innym banku. Może i nie zarabiam sporo , milionów przez to konto nie przelewałem.... ale z drugiej strony nie uprawnia to nikogo to potraktowania mnie jak jakiegoś nędzarza , któremu od tak można zabrać kasę z konta...... Ja już za ten bank dziękuje.
Sprawa rozwija się następująco... kontaktu ze strony MBanku brak. Kontrola bankowa narazie nie odpowiada ale wiem że sprawa jest w toku rozpatrywania. Następnym etapem chyba będzie arbitraż bankowy. Dzisiaj wpłyneły pieniądze z firmy , dwa przelewy w sumie na około 1500 zł , zwroty za benzyne itp. Czekam na dwa kolejne przelewy od firmy na łaczną kwotę 3000 tys zł. Niestety dzisiejszej wpłaty nijak nie mogę wykorzystać , np spłacić kredytu na karcie , ponieważ te 1500 zł zjadła owa dziwna kradzież pieniędzy z mojego konta. Z drugiej strony do cholery jak oni mogli zrobić mi debet na 1550 zł na koncie głównym , na którym nie ma możliwości zrobienia debetu ?? Przecież to kpina.....
Do całej sprawy dołączyło matactwo Mbanku i dlatego zastanawiam się nad postępowaniem cywilnym. Mianowicie , wczoraj nie było śladu gdzie znikneły pieniądze , w przelewach wychodzących brak , w blokadach konta brak (dwukrotnie sprawdzały to dwie osoby z banku , same były zdziwione że nie ma żadnego śladu). Dzisiaj Pani dzwoniąca z MBanku radośnie oświadczyła że gadam głupoty i blokada jest.... moja odpowiedz , była taka że istnieją w moim posiadaniu a także banku dowody na to że blokady tej nie było. Pani natychmiast zamilkła. Co ciekawe okazało się że blokada która pojawiła się dzisiaj , wygasa 8 PAŻDZIERNIKA 2007 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Przecież to kpina w biały dzień.....
Czy są może na forum osoby , które mogą mi pomóc w walce z tymi złodziejami :] ??