dronka32
/ 79.184.252.* / 2011-01-06 21:51
Skandia to jest legalna mafia, nabierają ludzi na dobre oszczędzanie, a później się okazuje, że opłaty za zarządzanie są straszliwie wysokie. Pytam się jakim prawem zabierają moje ciężko zarobione pieniądze. Doradcy są oszustami, nie mówią nic o wykupie przedwczesnym polisy, gdyby o tym szczerze powiedzieli, to nikt by im nie podpisał umowy. Uważam , że taki proceder powinien być ścigany i powinna się tym zająć prokuratura. Zostało nabranych tysiące osób i tym ludziom powinny zostać oddane ich pieniądze!!!!!!!!!!. Nie łudźcie się ludzie, że zarobicie w Skandii, na pewno stracicie duże pieniądze, bo z Waszych pieniędzy żyje sztab ludzi w Skandii bardzo dobrze. Jeszcze raz powtarzam - Skandia to legalna mafia, uciekajcie z niej jak najszybciej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Ja mam zamiar nagłośnić tzw. "oszczędzanie w Skandii" w telewizji, u rzecznika ubezpieczonych oraz w komisji nadzoru finansowego! Niech wszystkim otworzą się wreszcie oczy!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie pozwólcie się okradać w imieniu prawa!!!!!!!!!!!!!!!!. Proszę wszystkich pokrzywdzonych o kontakt ze mną, im więcej będzie nas, tym lepiej.