Money.pl
/ 2006-12-21 18:10
Witam wszystkich.Na bankierze znalazlem nowa nazwe dla banku pko bp-zbozowy podoba mi sie he he...
lojka
/ 2006-12-22 00:48
/
Tysiącznik na forum
Dobrej nocki i zielonego na jutrzejszy dzień!!!
Pozdarawiam wszystkich forumowiczow
Skreslam tych kilka prostych zdan po raz pierwszy
i przedostatni.
Nie chce przeszkadzac. Ale polubilem niektórych z Was.
Dlatego moim zdaniem: uciekajcie z GPW bo to ostatni moment !!!!
Tylko jeden argument : Kononowicz by uciekał.
Życze wesołych Świąt.
Nic to, dobranoc wszystkim. Moze przysni mi sie dobry pomysl na jutrzejsze zakupy :)
nie moge spac, epd mi siedzi w glowie (a moze to tyskie :) ) Podniesienie prognozy + split jak jutro nie bedzie szalu na otwarciu to chyba wezme
....
lojka
/ 2006-12-22 00:49
/
Tysiącznik na forum
ja też nie mogę spać - to nie znaczy, że nie chcę :-)
lojka
/ 2006-12-22 01:03
/
Tysiącznik na forum
a tak mi się chce spać a mam jeszcze tyle do zrobienia :-(
chyba zaraz to wszystko rzucę a jutro będę zbierać...
Mysle, ze moze by tak sobie sprawic jutro KGHM? Nie myslisz, ze moze byc korekta ostatniego spadku? ...
Hmm tak sie zastanawiam co kupic - moze to i dobry pomysl. Tylko cena jest troche wysoka ... nie myslisz?
piotr824
/ 2006-12-22 00:37
/
Tysiącznik na forum
litości za wysoka kupiłem miesiąc temu w dołku za 95zł
szczerze mowiac to na surowcach sie nie znam i nie chce sie wypowiadac... ale brak reakcji na takie infa jak z epd oznaczal zawsze czas na zakupy:) przepuscilem ta okazje z 7bc:(
topol2
/ 2006-12-21 23:57
/
Tysiącznik na forum
Redukcja dla instytucji na Ruchu wynosi 97%. Wynika z tego, że fundy są głodne akcji. Może to zmienić poglądy fundów na sytuację rynkową. Ja uważam, że ostatnie spadki nie spowodowały niczego zauważalnego. Mam wrazenie, że trend wzrostowy jest w normie. Na niektórych spółkach trochę przeczyściło. Ten przeczyszczający trend był widoczny już od 1 grudnia na niektórych spółkach. Wygląda, że był zaplanowany.
marian27
/ 83.25.226.* / 2006-12-22 00:23
topol2 brawo za komentarz brawo!! znam cie od dłuższego czasu jeszcze z inwestuj net ...aż miło się Ciebie czyta dobrze czujesz rynek ...
warren buffet
/ 2006-12-21 23:52
/
10-sięciotysiącznik na forum - LIDER rankingu
http://teledyski.onet.pl/0,1832225,0,1,teledyski.html
charmag
/ 2006-12-21 23:57
/
Bywalec forum
heheh
lojka
/ 2006-12-21 23:56
/
Tysiącznik na forum
dobre :-)))
piotr824
/ 2006-12-21 23:56
/
Tysiącznik na forum
Z CAŁYM SZACUNKIEM DLA WSZYSTKICH KANDYDATÓW NA PREZYDENTÓW TEN FACET JEST ŻENUJĄCY
no nie przesadzaj - idealny na prezydenta :P :P :P
piotr824
/ 2006-12-22 00:36
/
Tysiącznik na forum
biorąc pod uwagę całą naszą sytuacje społeczno polityczną to masz rację lepiej może nie będzie ale napewno śmieszniej
piotr824
/ 2006-12-21 23:38
/
Tysiącznik na forum
witam widzę że zaczęliście dywagacje na temat Karka i jego stajni , ale dyskusja urwała się dość drastycznie , jeśli można proszę o kontynuację ze szczególnym naciskiem na Hutka
Karlos
/ 2006-12-21 23:37
/
Tysiącznik na forum
tak se pomyślałem.......że skoro tak łatwo mogą odwołać fuzję (jutro lecą noże a ludzie się chlastają), to czy za tydzień nie moga powiedzieć że się jednak dogadali......a do tego czasu kupią sobie za 20-50 zł?????????
wszystko się kmoże zdażyć!
I wcale bym sie nie zdziwil ...
brydzia
/ 2006-12-21 23:30
/
10-sięciotysiącznik na forum
Riscy co ty bredzisz , poczytaj co było ustalone na walnym zgromadzeniu i większość inwestorów która kupowała
akcje po 180 zł wierzyła że kupuje JW Construction aa nie energopol a zobaczysz że za chwile się okaże że niektórzy wiedzieli wcześniej dlatego pewnie kurs spadał , mnie to rybka bo ja tego wynalazku nie mam ale ty miałeś i rozumiem że się tak z tych wydymanych nabijasz że są głupi
czy robisz z siebie wała czy nie rozumiesz co piszesz
Giełda to nie piaskownica....pazerni kończą na bruku...i tak powinno być...nie nabijam się z nikogo, każdy wie co robi...a jak nie wie to ma problem. Ja się z tym licze...ale mamy różne podejście do tej piaskownicy...ja traktuje giełdę jak małpi gaj...Ty jako dom z lalkami ....w którym wszystko jest poukładane...i ok...ważne że by zarabiać...
astaś
/ 87.96.79.* / 2006-12-21 23:29
witam
a ja może dla niektórych nie na temat ale ja sądzę ,że jak najbardziej tak spontanicznie po programie Lisa:
więcej w Polsce , we władzach, ludzi z wiedza prof. Balcerowicza
wiera1
/ 2006-12-21 23:37
/
"Waleczny Roman"
słusznie, tylko że jak znowu będą wybory to populiści w stylu PIS, LPR i Samogwałtu znowu dostana poparcie bo nasz naród przy urnie staje sie głupi
lojka
/ 2006-12-21 23:25
/
Tysiącznik na forum
Witam wszystkich!
Z braku czasu mało z Wami jestem, ale obiecuję że nadrobię. Dobrze, że moją lubawkę podtrzymaliście na duchu.
pozdrawiam
Warren te 13 k na ALC poszło...
warren buffet
/ 2006-12-21 23:21
/
10-sięciotysiącznik na forum - LIDER rankingu
to dobrze. ktos lyknal albo przerzucili z pieca
sorki, ze sie wtrace, ale myslalem ze to ustawka i zaraz sobie przerzuca, a to faktycznie wyskubali....
hmmm...ja już Romana nie rozumiem...ale wiem jedno ALC dała zarobić i da zarobić...
w dlugim terminie to jestem pewny ze najwiecej z wszystkich ze stajni Romana, ostanio sie troszke przenosilem z mds na alc...
mimo wszystko przenioslem tylko jakies 15%. dobrej nocy zycze...
Elektrimy, PCGUARDy, Hyperiony, Alchemie, Skotanki , Energopole itp. itd.
Oj młodzi , młodzi, gorące głowy, hmmm. Chochlą jeszcze się nikt nie najadł !
A bardziej powaznie to nie tak latwo o chochle wiec jak juz sie dostanie to trzeba korzystac i nie dbac o savoir vivre :)
taak ? , to się spytaj tirówki czy zaryzykuje żeby jej ktoś zrobił dobrze np. kominem Batorego !
Sorry ale pier....lisz az sie nie chce czytac ...
no widzisz, powoli dochodzisz do wniosku, że nie warto być takim strasznym ryzykantem, hahaha.
Dlaczego nie? Ja najbardziej lubie jedzenie chochla. Nie cierpie malej lyzeczki :P
http://www.brebrokers.com.pl/POD,3,wid,8652550,index.html
I co wy na to?
Widzę, że nikomu nie chce się czytać atrykułu. To tylko część:
w styczniu 2007 roku spółka ma podpisać, z notowaną na giełdzie w Toronto kanadyjską firmą biotechnologiczną list intencyjny o współpracy, mającej na celu sfinalizowanie prac rozwojowych oraz wprowadzenie na rynek nowatorskiego leku przeciwko rakowi płuc - poinformował PAP Adam Wilczęga
Wpisy na forum dyskusyjnym Money.pl stanowią wyraz osobistych opinii i
poglądów ich autorów i nie powinien być traktowany jako rekomendacja kupna bądź sprzedaży papierów wartościowych. Money.pl nie ponosi za nie
odpowiedzialności.