Co myślicie o fuzji boryszewa z impexmetalem? posiadam te drugie
akcje i zastanawiam się, czy oplaca sie jeszcze je trzymać... cała akcja zostala przelozona o jakieś 3 miesiące, zastanawiam się, co ten Karkosik kombinuje... HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!
adzrej
/ 2006-05-22 16:55
/
Bywalec forum
...dobrze mowisz.....KOMBINUJE.....
Pozdrawiam
Dodałbym jeszcze do tego, że po fuzji grupa Boryszew będzie jedną z największych w Polsce grup produkcyjnych i jedną z większych firm notowanych na GPW.
Niech tylko oszacują parytet wymiany akcji IPX na BRS... Osobiście liczę na spory wzrost, zwłaszcza, że obecnie kurs BRS jest relatywnie niski.
Spółki Karkosika charakteryzują się tym, że idą mocno w górę gdy się o nich pisze/mówi, zwłaszcza gdy to robi sam Karkosik. Myślę, że to cisza przed burzą i jeśli się odezwie, to wszystko ruszy w górę. O ile dobrze pamiętam, Skotan z Alchemią zajmą się produkcją biopaliw budując rafinerię na terenach Boryszewa. Tak więc wszystkie spółki na tym za pewne skorzystają. Ja mam sporo ALC i BRS i wciąż czekam pozostając im wierny.
adzrej
/ 2006-05-22 16:54
/
Bywalec forum
jak narazie to skotan i alchemia nie produkuja biopaliw, tylko zamierzaja. A ja zamierzam kupic caly pkn orlen tylko nie mam pieniedzy i nie wiem jak sie za to zabrac.
Mam nadzieje ze zrozumiales mija obrazową aluzje-oni zamierzaja, poki co nie zrobili nic w tym kierunku.jak juz beda prosukowac to mozna im wierzyc w raporty audytorow (choc przyklad enronu pokazuje ze tez nie zawsze).Poki co to mydlane banki o czy przekopnasz sie lada dzien.Pozdrawiam
paweł.f
/ 83.7.216.* / 2006-05-18 18:58
bardzo chciałbym pomóc,ale sam mam ten problem,a
akcje mam te pierwsze i kiepsko to widze
dzięki za odzew! troche podnieśliście mnie na duchu :-) widocznie trzeba czekać, chociaż Ja już czekam od stycznia i mam szczerze mówiąc dość! ale dam czas Karkosikowi do lipca, z tego co sie orientuje na początku czerwca ma odbyć sie Walne Zgromadzenie Impexu i może to coś pomoże.... POZDRAWIAM WSZYSTKICH wielbicieli Karkosika:-) pa
adzrej
/ 2006-05-22 16:58
/
Bywalec forum
to milo z twojej strony nze dales czas p.Karkosikowi do lipca.Napewno bedzie ci wdzieczny za ten gest i odkupi od ciebie akcjie-smieci swoich firm....Czekaj dalej
oj Kolega widzę zawzięty na Karkosika.. czyżby jakaś strata? Ja zarobiłem na jego spółkach najwięcej z wszystkich spółek, więc osobiście nie narzekam. Czas pokaże kto ma racje... Pozdrawiam.