kredyt bank-Mann i Materna kusza nowa superoferta banku
witam, widzialem dizisaj reklame kredy banku reklamowana przez manna i materne, dowiedzialem sie z niej, ze bank oferuje teraz 0zl za prowadzenie konta, za wyplaty z bankomatow, za przelewy internetowe i za karte debetowa, skusilibyscie sie na ta oferte?bo ja sie zastaanwiam....
flipeRRR
/ 89.174.83.* / 2011-05-31 12:08
dla mnie ten bank to jedno wielkie zero (jak pko bp) - 3 wpłaty pieniędzy na własne konto tylko są za darmo. śmieszny i dziwny ten banczek...
Bazyl 14
/ 2011-05-31 15:16
/
Bywalec forum
No widać że banki chwytają się kogo mogą, byle przyciągnąć klientów!
bankowicz
/ 87.116.204.* / 2011-05-31 12:01
zacofany bank, zero to to jest ale pod wzgledem obsługi internetowej a te 7% to tylko na 3 tys szału nie ma
co_nieco_zorientowany
/ 89.72.70.* / 2011-05-23 20:51
Jedna wielka ściema :)Dowiedzcie sie o ilości transakcji, sumie wpływów na konto ilości przelewów oraz zerknijcie w tabeli opłat...sami się przekonajcie. Polecam wizytę w odddziale :)!!!!
Ewka_12
/ 85.219.143.* / 2011-05-24 20:20
Ekstrakonto Plus jest bezpłatne bez żadnych warunków. Naprawdę zero za prowadzenie i bez gwiazdek. Ty razem to nie ściema. Jeżeli wykonasz 5 transakcji bezgotówkowych kartą masz ją za darmo- nie jest ważna kwota transakcji. Jeżeli nie płacisz kartą bankomatową to będzie Cie kosztowała tylko 5 zł . Oprocentowanie 7 % masz jeżeli wpływ z wynagrodzenia wyniesie minimum 1000 zł.I wszystkie bankomaty krajowe są bezpłatne. Wydaje mi się, że jest to dobra oferta.
Ciekawe, zastanawiałem się nad otwarciem nowego konta!!
przejdę się nawet sprawdzić tą ofertę, bo myślę właśnie o zmianie konta, a propozycja jest dość obiecująca, zobaczymy ile w tym prawdy...
kuszaca propozycja, chyba zmienie bank:)
Kredyty samochodowe - najlepsza oferta: