Młody88
/ 85.221.131.* / 2009-03-24 19:15
Proszę wybaczyć ale ja pragnę skomentować poniższe wypowiedzi a raczej ominę temat samego artykułu.Te wszystkie komentarze są dla mnie śmieszne a zarazem smutne. Fakt, jestem młody i jeszcze wielu spraw nie rozumiem ale mogę wywnioskować już teraz jedną rzecz... ludzie kochani, jak ma sie lepiej żyć w tym kraju skoro umiemy tylko narzekać. Spójrzcie, każdy albo ma pretensje do rządu albo to całej Polski, (do rodziców chyba że byli Polakami) . Owszem, rząd nie jest bez winy, wg. mnie ogólnie jest trochę za dużo biurokracji i wielu sie pewnie zgodzi z tym stwierdzeniem, ale nie popadajmy w pesymizm, jeśli nam sie nie podoba rząd to następnym razem wybierzmy lepiej, mądrzej. Zróbmy coś a nie tylko narzekajmy.... może te wypowiedzi są stworzone przez prowokatorów , nie wiem ... Moim zdaniem wiele zależy od nas samych i to my Naród powinniśmy działać wspólnie dla dobra ogółu jak i jednostki. A tym, którzy tylko narzekają i mówią jak to jest źle, jaki to zły kraj, że wszędzie są złodzieje i układy, życzę powodzenia bo im będzie najciężej w życiu.