Dozorca
/ 77.20.199.* / 2009-02-04 22:03
te twoje zarobki mozesz sobie gdzies schowac, bo i tak sie nie przyznasz, ze dostalas tylko 1% ulgi, bo wybierajac Tuska nikt teraz nie przyzna sie do bledu(polska przypadlosc). Wiesz co? ja mam dniowke chyba wyzsza niz ty zarobek miesieczny. Nie interesuje mnie czy rzadza Kaczory czy Tusk czy jeszcze jakis inny gosciu. Ja poznaje go po czynach i wtedy mowiem czy jest dobry czy do bani... ok.? Ty jeszcze sluchalas bajeczki Kwasniewskiego jak ja zarabialem w Euro i co to jest EU to dobrze wiem i moi wspolpracownicy daliby sie w tylek ugryzc azeby niemiecka marka wrocila. Nie ma kraju w EU, ktorego normalny obywatel byl zadowolony z tej Uniii.
Wiesz co??? tak naprawde dzisiaj stwierdzilem, ze dobra polska polityka nie sprzyja mi za bardzo bo patrzac na swoja kieszen to pan Tusk jej sprzyja od wrzesnia mam 30% wiecej z moich zarobkow(nie robiac nic wiecej, ty bedziesz musiala zapieprzac wiecej, jezeli bedzie jeszcze ta mozliwosc), polacy przez to ze weszli do UE placa skladki na niemiaszkow(Anglia np. jest w UE ale placi tylko polowe, to powinno sie wiedziec), granice przejezdzam bez czekania, tylko to paskudne zlodziejstwo ukradlo mi juz trzy nowe auta( tu i TUSK nie pomoze), za to chwale PO. Nie wiesz o tym, ze Kaczory nie chcialy placic tak jak sobie zyczyla pani MERKEL, dlatego okrzyczano ich burzycielami(pojmujesz to), a teraz mozliwosc podjecia pracy przez polakow w niemczech zostala jeszcze wydluzona, a pan Tusk im przytaknie no i dobrze znow cos pozytywnego nie trzeba polakow w niemczech(oni tylko maja kupowac towary niemieckie i placic dalej skladki). Teraz dopiero poznasz dobroc UE, ja jestem po tej dobrej stronie ale TY nie. Moglbym ci pisac jeszcze cale litanie, ale to musisz sama nad tym pracowac troche wiecej czytac prasy zachodniej, polskie media pisza to tylko co im pasuje(Mafia popiera tych, ktorzy im pozwalaja krasc, Kaczory tego nie tolerowaly) . Jezeli znasz troche jezyki i czytasz prase zachodnia to jak za komuny wiesz duzo wiecej. A mnie krew zalewa jak sie robi balona z uczciwych polakow, nie takich dorobkiewiczow jak TY!!!! Tobie juz dawno ZLOTOWA oczy przyslonila(widac po tym co piszesz, bez pojecia), ale poczekaj jeszcze troche. Zaloze sie, ze TY pierwsza wywieziesz TUSKA na taczce. Ja juz znam takich.... I nie mow towarzyszko co MY mamy, bo ja nie jestem za jakas partia ja jestem za czlowieczenstwem i kieruje sie tym co sie czyni tym najslabszym(a Tusk gnebi ich bez opamietania), a TY za czym jestes???????? (chyba za tym co ja mam juz dawno w nadmiarze)