cobain
/ 83.7.4.* / 2010-11-02 12:03
po co sie za szybe dekiel łapał?
Dokładnie! Pchał łapy, to ma. Nie można zrozumieć takiej prostej sprawy, ze ludzie widzą sie tylko raz do roku (1listopada) i muszą razem wypić? A potem co? Pieszo na drugi koniec Polski? W normalnych krajach nie po takim pijaku jeżdżą i jakoś nic się dzieje. jak gliny nie łapią to pijak nie ucieka, przecież proste nie? druga sprawa: jak za komuny pojazdy mechaniczne osiągały ok. 120km/h to ograniczenie predkości było do 60. A teraz jak osiągają pow. 200 km/h to teraz nagle do 50???!!! Nie po to płacę za samochód z takim osiągiem, żeby jexdzić 50. Alkochol tez jest dal ludzi po to żeby sprawiać im radość (chociażby z szybkiej jazdy samochodem). Jak ja jadę pijany z prędkością ok. 200km/h między miastem A a mistem B pomiędzy którymi jest tylko pszenica i buraki, to co ja tam komu mogę zrobić jaką krzywdę pytam sie! a sobie nic nie zrobie, bo jestem znakomitym kierowcą. Ponatto jak jadę pijany w terenie zabudowanym to zwalniam nawet do 30, mnie alkochol nie odbiera rozumu. Nasze polskie prawo niestety odbiera człowiekowi choćby odrobinę wolności. Ale wiadomo - platworma żądzi! Wybraliście to macie! Tylko dlaczego ja przez was cierpię matoły?